lauantai 23. maaliskuuta 2013

Day 4 : Animal Nails

Kuinka niin laiskan pulskea bloggaaja ? Kyllä, myönnän olevani laiska postauksien laitossa. Nämäkin kynnet oon ottanut jo aika päiviä sitten pois. Ehkä mä taas joskus opin postaamaan useammin. Seuraavan kerran todennäköisesti silloin, kun pitäisi lukea kokeisiin, heh!


Pohjalle lakkasin Essencen L.O.L lakkaa. Tämänkin lakan ostin Teneriffalta. Ensimmäisen kerran paikansin tämän Sissin blogista. Yleensä en rakastu tälläisen sävyisiin lakkoihin, mutta tuo oikein huusi nimeäni kaupan hyllyllä. Olin sinnikäs enkä ekalla kerralla sitä ostanut, mutta sitten toiseksi viimmeisenä päivänä sorruin ja kiikutin lakan kassalle. Onneksi sorruin. IHANA IHANA IHANA. Sopi täydellisesti pohjaksi näille kynsille ja kolmen päivänkään jälkeen näitä en olisi halunnut poistaa, mutta sen verran oli jo kärjet kulunut, joten piti lakat poistaa. Lakkauksista tuli tosi mieleiset ja onnistuivatkin hyvin, mutta sitten...


Päätin matata. Kyllä, mattaukset sopivat näihin tosi hyvin, mutta sitten päätin tehdä onnessani kärrynpyörän...Pikkurilli koki karmean kohtalon. Sillä hetkellä olisi tehnyt mieli lyödä päätä seinään. Typerys, typerys, typerys. Nykyään pitää vissiin kaikki oppia kantapään kautta. 

2 kommenttia:

  1. Haha, matta-epäonnea on tänään ollutkin liikkeellä, mulle ei sentään noin ikävästi käyny:/ Mutta ihana on tää lakka ja kivasti olet koristellut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en siis ole ainoa epäonninen matta lakkojen kanssa! :D Ja kiitoksia paljon! :)

      Poista