keskiviikko 7. elokuuta 2013

Esittelyssä : Essence

Vihdoin sain jatkettua merkki kohtaisia postauksia. Tällä kertaa vuorossa on merkki nimeltä Essence. Lakkoja ei Suomessa myydä ollenkaan. Näitä siis pitää tilailla ulkomaalaisista nettikaupoista. Merkkiä myydään muualla päin Eurooppaa ihan kaupoissakin ja nämä minunkin kaikki Essenceni on ostettu Teneriffalta viime talvena. Hintaa pulloilla Teneriffalla oli 2€/kpl. Todella halpoja siis. 


Go Bold , L.O.L , I Love Bad Boys , I'm Bluetiful , Oh My Glitter , Party Princess , Free Hugs. 

Essencen lakkoja mulle on kertynyt jo 11 kappaletta. Oon ollut todella tyytyväinen lakkojen laatuun ja peittävyyteen. Aion ostaa näitä lisää, kun syksyllä pääsen Espanjaan. Hamstraan myös toisenkin Free Hugs lakan varastoon, koska kyseinen lakka on paras koskaan testaamistani vaaleanpunaisista lakoista. 


Mr and Mrs Glitter , Disco Disco , Rich & Pretty , Mellow Yellow

Tässä vielä yhdet lakkaukset, jotka tein pari päivää sitten. Ensiksi piti tehdä kukkia. Sitten päätinkin, että tehdäänpäs sittenkin sydämiä. Loppujen lopuksi tein kuitenkin pilvet. Näin se aihe vaihtuu lakatessa. Kynsistä tuli omasta mielestä tosi söpöt. Kyllästyin näihin kuitenkin jo päivässä. Ja seuraavana päivänä teinkin jo uudet lakkaukset. 

Käytetyt lakat: 
Trind - Caring Base Coat
Essence - I love bad boys
Sally Hansen - White on ( pilvet )
Dermosil - Top Coat

Mitäs mieltä ootte ollu Essencen lakoista ?  :)

2 kommenttia:

 1. Itselläni on pari Essenceä jotka olen jostain arvonnoista voittanut (: Tosi hyvälaatuisia! Jos joskus pääsisi Eurooppaan matkustelemaan niin toisin niitä mukanani varmaan kaikki mahdolliset sävyt :D

  Söpöt kynnetkin sinulla ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla käy varmaan samalla tavalla, kun tuonne Espanjaan lähden! :D
   Kiitoksia! :)

   Poista