sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Oranssia etelään

Lakkailin kynnet IsaDoran Coral Crushilla. Ihanalla tekstuurilakalla, joka on melko varmasti dupe OPI:n Jinxille. Itse en omista Jinxiä (enkä kyllä löydä syytäkään miksi pitäisi omistaa kaksi näin samanlaista lakkaa), joten en ihan tarkkaan voi sanoa kuinka samanlaisia ovat, mutta kuvia katsottuna ovat lakat kyllä hurjan samannäköisiä. Muistaakseni myös Zoyalla oli joku vastaavanlainen? Korjatkaa ihmeessä, jos selitän ihan puuta heinää. :D 

Lakka näyttää omissa kuvissani liian vaalealle oranssille. Luonnossa lakka on tummempi ja on melkein jopa oranssin punainen, kun eri kulmista katsoo. Aluksi kaduin lakan ostoa, sillä en usein lakkaa oranssilla. Lakattuani ihmettelin mitä päässäni on oikein liikkunut?! Lakka sopii mun iholle niiiin hyvin ja muutenkin on väriltään upea. Turha varmaan edes sanoa, että oon rakastanut. Niin, ja alle lakkasin keskisormiin, nimettömiin ja peukaloihin Orlyn Glitziä ja teipeillä taiteilin joitain viivoja kynsille. Tosi kivat. Erittäin kivat. Kultaa rakastava ihminen on vaikuttunut ja rakastunut.


Näillä siis lähden huomenissa Espanjaan viikoksi. Onnistuneilla kynsillä on kyllä tosi kiva lähteä lomailemaan. Viikon päästä taas nähdään postailujen merkeissä. Adios!

Mitäs piditte kynsistä? :)

4 kommenttia: