lauantai 16. marraskuuta 2013

Ihan ookoot

Päätin postailla tänne blogiin parit kynnet, jotka syystä tai toisesta eivät ole tuntuneet kynsillä mukavilta. Ajattelin, että vaihteluksi olisi varmaan kiva nähdä kynsiä, jotka eivät ole olleet niitä mun lemppareita. En silti sanoisi näitä kynsiä epäonnistuneiksi. Nää on sellasta "no jaa ihan ookoot"-kategoriaan kuuluvat. Tämän kategorian kynsiän oonkin harrastanut tässä jo hyvän aikaa, joten esitelläämpäs nyt sitten niitä. :D

Käytetyt lakat : 
Dermosil - Base Coat 
Snowcrystal - ( Numero kulunut pois ) 
Sally Hansen - White On
Flormar - Matifying Top Coat
+ Mustaa akryylimaalia

Kun aloin lakkaamaan näitä kynsiä, oli minulla selkeä visio minkälaiset näistä kynsistä tulisi. "Ihanan pastelliset ja hempeät värit". Noh, eihän siinä niin käynytkään. Kauhukseni Snowcrystalin lakka oli paljon tummempi kynsillä, kuin pullossa. Ajattelin pelastavani tilannetta sitten myöhemmin. Mattaan kynnet! Ei. Mulla ei ole edes sanoja kuvaamaan sitä tunnetta, kun tajuan kynsien olevan aivan hirveät. Aikaa kärsivällisyyttä ei enää löytynyt, joten jouduin kestämään näillä lakkauksilla. Loppujen lopuksi hellyin, ja ajattelin lakkausten olevan aivan katseen kestävät. :)    

Käytetyt lakat : 
Dermosil - Base Coat
Gina Tricot - Pistage Dreams
Essence - Mr and Mrs glitter
Dermosil - Top Coat 

Näistä kynsistä itseasiassa tykkäsin. En vain ymmärrä, mistä löysin tarmokkuutta laittaa jokaisen glitterin erikseen paikalleen (vielä senkin jälkeen kun pohjalakkaa oli saanut levitellä kolme ärsyttävää kerrosta). On sanomattakin varmaan selvää, että näitä kynsiä tehtiin "hetkinen". Väritkin miellyttivät silmää, joten viikko näillä kynsillä viiletettiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti