perjantai 28. helmikuuta 2014

Outo(ko)?

Olipa kerran muuan arkinen tiistai-ilta. Olin joko heikossa hapessa tai jokin tärkeä ruuvi oli napsahtanut päästäni irti, kun päätin alkaa esittelemään henkiä salpaavia taitojani illan ratoksi. Nimittäin. Otin kolme mandariiniä ja aloin jonglöörata. Ajatus oli hauska noin kahden minuutin ajan, kunnes yksi mandariineistä tippui ja osui mun etusormeen täydellä voimalla, aiheuttaen sen että etusormen kynsi lohkesi lähes puolesta välistä kynsipetiä. Ei muuten naurattanut enää. Nyt joku ajattelee, että jopa on heikot kynnet, kun 70gramman mandariini pystyy tekemään sellaisen turmantyön, mutta kun otetaan huomioon tuo tippumisvauhti noin kahdesta metristä, muuttuu pienen pieni mandariini tykinkuulaksi. Nyt etusormen kynttäni koristaa aivan hirveän huonosti tehty teepussipaikka, jossa on ryppyjä kuin sieniä sateella ja koko paikka tuntuu niin hauraalle, etten uskalla edes hengittää siihen päin. Näin ollen cremeillä eikä millään muullakaan ohuehkolla lakalla saa kaunista sileää tulosta mun etusormen kynteen, joten tulette näkemään vielä uuvuttavan pitkään tekstuuri- tai glitterlakkoja. :D

Mietin TODELLA kauan kehtaanko edes kertoa kyseisen lohkeamisen syytä, mutta menkööt. Toivottavasti ette järkyttyneet syvästi mun jonglööraustaidoista. :DDDD

Nyt siis lakkailin kynnet sitten Lumenen viininpunaisella Hiekan hehkua-lakalla. Päässä meinasi hermo katketa, sillä teepussipaikan epätasaisuudet meinasi vielä kahdenkin tekstuurilakka kerroksen jälkeen näkyä läpi. Ärrinmurrin...Noh, tilannetta pelastamaan kultaiset helmenpuolikkaat. Nimettömään tehdään vielä epäonnistunut teippimanikyyri, joka ei sovi mantelin muotoihin kynsiini ja lisäämään järkytystä lisätään manikyyrien keskelle vielä muutama helmenpuolikas. Katastrofi on valmis.

Käytetyt lakat: 
Dermosil - Base Coat
Lumene - Hiekan Hehkua
Ruby Wing - Cypress
+ kultaisia helmenpuolikkaita

Lumenen tekstuurilakan ostin paikkaamaan Opin Magazine Cover Mousea. Jokseenkin lakka meinasi karkailla kynsinauhoille, mutta muuten oikein ihastuttava tapaus oli kyllä. En kuitenkaan tarvitse lakkaa niin paljon, että tarvisin Opin isomman pullon. Tämä Lumenen pikku pullo riittää vallan mainiosti. :)

Kynsimasista jatketaan edelleen, mutta uskon saavani lisää tuulta purjeisiin, kun Cesarsshopista tilaamani Opit VIHDOIN saapuivat. Lakkoja odoteltiin reilut kaksi viikkoa, sillä tilauksessa oli tullut muutama virhe, mutta siitä enemmän ensipostauksessa! Nyt jatkan rankkaakin rankempaa aherrusta, nimittäin sohvalla makaamista ja herkkujen ahmimista. Hiihtoloma on pian ohi, joten nyt viimmeisetkin nauttimisen rippeet pitää kokea ennen maanantaita. Kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kaikenlaista sitä sattuukin kynsien kanssa_;D aina ovat tiellä! Tsempppiä, toivotaaan että paikkaus on pitävä:> Ja niin nätit kynnet muuten!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kyllä tämä kynsi ainakin vielä paikallaan on! (koputtaa puuta) :D

   Poista
 2. hahaha naureskelen täällä tuolle mandariinikommellukselle :DDDD mutta kynnen karmeasta kohtalosta huolimatta lakkaukset onnistuivat hyvin! Ihana kyllä tuo lumene..:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! :) Nauran itsekin aika railakkaasti sille nykyään ;DD

   Poista