maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pilvenpiirtäjä

Esittelyssä niinkin kesäinen lakka kuin China Glazen Skyscraper, joka on tumman sininen/violetti glitterlakka, riippuen kumman värisenä silmä sen nyt näkeekään. Peittävyys kahdella kerroksella eikä levittyvyydessäkään ole moitteen sijaa. Tosi hyvä lakka siis kaikinpuolin. Onhan sen myös ihan sykähdyttävän kaunis ja pariin otteeseen sitä ihailinkin. Sen takia päätinkin ottaa lakasta ilman koristeluitakin kuvia.


Lakan glitterien johdosta alkoi mielessäni pyöriä kuvia matatusta Skyscraperista ja mun oli pakko saada koittaa tätä lakkaa myös matattuna. Ja kyllähän se oli upea myös matattunakin. Harmi vaan, että menin pilaamaan ihanan lakan koristeluilla. Keskisormessa ja nimettömässä on teippien avulla tehty raitoja hopealla Gina Tricotin Silver:illä, joka sai kynnet näyttämään ihan yöpaidoille :D. En saanut pois mielestäni asiaa, että kynteni näyttivät ihan yöpaidoille, joten nämä sai poistua kynsiltä jo parin päivän käytön jälkeen. 

Skyscraper näyttäytyy kuvissa muuten ihan liian sinisenä, sillä se on oikeesti ärsyttävästi rajamailla violetin ja sinisen välillä. Siskolta sain mielipiteen sen olevan violetti, kun minä taas väitin sen olevan sininen. En siis suosittele turvautumaan mun kuviin tästä lakasta, sillä lakka on ihan liian sininen kuvissa. Varsinkin koristelukuvassa. Lakka on aika lähellä sävyään kuvissa, joissa on pullo, mutta niissäkin ehkä inasen vielä enemmän violettiin taittava oikeasti.

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
China Glaze - Skyscraper
Gina Tricot - Silver
Flormar - Matifying Top Coat
+teippejä
+glittereitä

Näistä kynsistä opin sen, että Skyscraper on aivan todella ihana lakka ja että Skyscraper ja GT:n Silver eivät toimi parhaiten yhteen raidoitettuina, ellei satu pitämään yöpaidoista. Kynnet oli ihan kivat, mutta eivät herättäneet tunteita suuntaan tai toiseen mulla. Ihan kivat perus kynnet siis. :)

Kuvatkin ovat taas ihan eri kokoisia ja mua itseäni se häiritsee ärsyttävästi. Olen kuitenkin oppinut jättämään kuva kokojen säädön rauhaan, sillä ennen niiden kanssa taistelin, enkä saanut niitä millään samankokoisiksi, joten olkoot ihan rauhassa sitten erikokoisia. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti