maanantai 25. elokuuta 2014

Pilkkuja pilkkujen perään

Mulla on tullut yhtäkkiä kova vimma uusia vanhoja lakkauksiani esim. muuntamalla värejä tms. Tällä kertaa vuorossa on palloja, joita tein myös pari kuukautta sitten kesäkuussa. Silloiset siniset kynnet muuntuivat nyt korallinpinkeiksi (joo, en tiedä minkä värinen toi lakka on :D). 

Essencen Off To Miami! on koostumukseltaan vähän ehkä paksuhkoa ja levitettäessä jää helposti siveltimen vedot näkyville paksuutensa takia. Itse sain lakan kuplittumaan aika huolella, mutta en uskoisi sen johtuvan lakasta vaan lakkaajasta. Oon saanut kuplitettua nyt lähiaikoina ihan luottolakkojakin kynsille, enkä ymmärrä miksi näin käy. Oon levittänyt lähes hengittämättä kerrokset ja tehnyt niistä mahdollisimman ohuita, mutta ei oo auttanut. Ärh.Kuplien peitoksi piti saada mahdollisimman peittävät koristelut, joten päätin pilkutella keskisormen ja nimettömän. Peukalo, etu- ja pikkusormi saivat ylleen OPIn Muppets World Tourin, joka ei sopinut Off To Miamin kanssa yhteen niin hyvin kuin olin kuvitellut. Glitteriä en enää jaksanut alkaa vaihtamaan, joten näillä mentiin. Ihan kivat kynnet. Ei mitkään suuria tunteita herättävät. Off To Miami on sävyltään niin ihana, että annan levittyvyyden anteeksi ja odottelen parempaa päivää sillä lakkaamiseen, kun lakkausjumalat on suopeampia. OTM on kyllä haastava kuvata enkä mene takuuseen, että mun kuvissa se näkyisi juuri sellaisena kuin luonnossakin, mutta jos tykkäät korallinpinkin värisistä cremeistä tää on varmasti sulle mieluinen! Itse ainakin tykkään hurjasti. :)

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat 
Essence - Off To Miami! (väri täysin vääristynyt:D)
OPI - Muppets World Tour 
Gina Tricot - White
Dermosil - Top Coat
+strasseja

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! 

12 kommenttia:

 1. Kuvissa ainakin kynnet näyttää hurjsn kivoilta! Mulla on kanssa Off To Miami ja sillä lakkaamisesta on jo vierähtänyt sikaa mutta sanottakoon että minullakin se kupli... Sain vinkin että Essencen cremejä pitäs kpittaa levittää jopa ohuemmin kuin mitä muita merkkejä samalla koostumuksella tarvitsisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Pitääpä koittaa lakata vielä ohuempia kerroksia jos sillä saisi kuplat pois. Kiitti vinkistä! :)

   Poista
 2. Tykkään näistä ehkä enemmän kuin sinisistä eli hienot ne nekin :) mun mielestä tuo opi sopii just kivasti tuon korallin kans yhteen ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Värinsä puolesta nämä on kyllä mullekkin mieluisammat!

   Poista
 3. Oijoi tää haluaa tuon Essencen! 8) Tosi nätit kynnetkin, mun mielestä Muppets World Tour sopii hyvin lakkaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! :) Mä jotenkin arvasin, että tykkäät Off To Miamista! :D Se on luonnossa vielä paaljon söpömmän värinen, kuin mun kuvissa. :)

   Poista
 4. nää on ihan mielettömän upeat!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahdottoman ihanat kynnet! ^_^

  VastaaPoista
 6. Ja taaaaaaaaaaas ihan mielettömän ihanat kynnet! ♥____♥

  VastaaPoista