lauantai 17. tammikuuta 2015

Bravuurit

Tänään on vuorossa lakkaukset, jotka olivat erittäin mieluisat ja itsensä lakkaajan näköiset. Leopardikuviosta kynsillä on tullut ajan kuluessa mulle yksi turvakoristeluista. Leoparditäplät ovat aika varma veto multa, sillä hyvin pienellä todennäköisyydellä niistä en pidä. Voisinkin uuden vuoden lupaukseksi teille lukijoilleni luvata, etten ympäri vuotta kyllästytä teitä ainaisilla leoparditäplilläni vaan testaisisin mahdollisimman montaa erilaista tekniikkaa. Välillä voi tulla satunnaisia leopardi ja tikru kynsiä, mutta pyrin vähentämään. Tai ainakin yritän. (Toivottavasti ei jää vain yrityksen tasolle, mikä ei olisi mikään yllätys...) Kaivelimpa ihan omaksi ja teidän iloksi  kuvan ensimmäisistä leopardikynsistä blogini historiassa. Onneksi edes vähäistä kehitystä voin havaita tapahtuneen sitten vuoden 2012. :D


Tosiaan, inspiraatio kynsiin tuli näistä Sinneyn aivan ihanista lakkauksista. Itselläni ei ole yhtään kunnolla ruskeaa lakkaa, joten täplien ruskean värin virkaa pääsi hoitamaan ruskea akryylimaali. Mustat täplät taasen on tehty mustalla kynsilakalla ja dotting toolilla, sillä en saanut mustaa akryylimaalipurkkia auki sitten millään. Onnistuin dotting toolilla kuitenkin yllättävän hyvin ja kuvio oli oikeastaan paljon hienompikin kuin siveltimellä maalattuna, joten taidampa tehdä nykyään aina leoparditäplät kynsilakalla ja dotting toolilla. 


Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Be Berry Now!
OPI - You're So Vain-illa
Wet'n Wild - Wild Shine - Black Creme
+ ruskea akryylimaali


Tein myös lakkakokoelmastani "melkein kuin kaksoset"-havainnon. Essencen Be Berry Now! on lähes identtinen Orlyn Samban kanssa. Luulin Essenceä ostaessa, että tämä olisi kunnolla marjaisen ja punaisen sävyinen, mutta se olikin enemmän pinkkiin päin ja näin ollen lähes täysin samanlainen kuin Orly. Jompi kumpi pitäisi ehkä myydä, mutta arvatkaa vain maltanko? No, en.

16 kommenttia:

 1. On kyllä upeat nämä! Kehitystä tapahtu huimasti.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihanat kynnet jälleen! ♥ Ja selvästi on tapahtunut kehitystä parempaan ;)

  Hei, mä haluisin nähdä sun kynsillä jotain oikein överikimaltavaa glitteriä!! :D Onnistuuko? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! <3
   ONNISTUU!! Heräsin juuri karuun todellisuuteen, etten ole hetkeen lakannut kunnolla glitterisiä kynsiä, vaikka postilaakkoon on tupsahtanut glitterlakka jos toinenkin! Pitääpäs kehitellä jotain. :D

   Poista
  2. Jes ihanaa!! En malta oottaa! 8-)

   Poista
 3. Tosi nätit kynnet jälleen :) Kuin sä saat pidettyä sun kynnet aina noin pitkinä ja hyvännäkösinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! :) En itseasiassa käytä mitään ihme kikkoja kynsieni hoitoon. Lakkauksia poistettaessa laitan yleensä kynsinauhaöljyä roimasti kynsiin ja annan imeytyä monta tuntia. Käsirasvaa laitan joka ilta yöksi vaikuttamaan. Juon myös todella paljon vettä, mikä varmasti osakseen vaikuttaa kynsiin. Joskus käytin myös Mavalan Scientifiqueta, mutta sitäkin vain muutaman kuukauden. Uskoisin kynteni pysyvän pitkinä, sillä ne ovat aina lakkakerrosten suojaamina ja osakseen vaikuttaa myös kynsieni manteli-muoto, joka on paljon armollisempi iskuille kuin taltat. :)

   Poista
 4. Oi vitsit, tosi hyvin onnistuneet leopardit! Itsekin oon huomannut, että nuo täplät on huomattavasti helpommat toteuttaa dottarilla kuin siveltimellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Dotting tool oli kyllä huomattavasti helpompi verrattuna siveltimeen!

   Poista
 5. Oi! Niiin kauniit <3 Mun on ehdottomasti tehtävä tämmöset joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sun pitää ehdottomasti tehdä! Innolla odotan sun versiota näistä. :)

   Poista
 6. oi miten ihanat kynnet ! <3 tooodella hyvin onnistunut tuo leoprintti :)

  VastaaPoista
 7. Upeat kynnet! Näkee kyllä selvästi kehitystä :)

  VastaaPoista