perjantai 10. huhtikuuta 2015

Klassisiin ranskalaisiin koristusta

Kuten viime postauksessa jo ilmoitinkin, niin enhän mä pystynyt olla koristelematta niitä valkoisia yksinkertaisia ranskiksia, joten tässä on nytten sitten ne koristelut. Koristeluiden myötä lakkauksista lähti kaikki yksinkertaisuus ja näistä muokkautui aikamoiset glitterpommit. Mutta ei se mitään, tykkään hurjasti glittereistä ja niiden kanssa toteutetuista ranskiksista. Nämä tällaiset kynnet on ihan mun bravuuri- ja turvalakkaus-kategoriaa nykyään, sillä näillä ei vaan voi mennä metsään. Tykkään taas näistä kynsistä, mutta sepä ei varmasti tule yllätyksenä, sillä tällaiset lakkaukset on vaan niin mun tyyliset.  

Seeprakuviot kynsiin loihdin Peggy Sagen mustalla Nail Art-lakalla, jolla sai kohtuu helposti tehtyä kuviot kynsille. Vaikkakin osasta meinasi tulla vähän liiankin paksuja, kun pitkään sutiin tuli helposti todella paljon lakkaa. Mulla on tällä hetkellä kaksi Peggy Sagen nail art-lakkaa ja oon tykännyt kyllä kummastakin kovasti. 


Pohjalla ranskiksissa luotto ranskislakkani Gina Tricotin Puff Powder. Valkoisena toimii Gina Tricotin White ja glitterin virkaa tällä kertaa toimittaa OPIn In True Stefani Fashion. Ihana glitter!

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - White
OPI - In True Stefani Fashion
Peggy Sage - Gel Effect Top Coat

Oon lähiaikoina lakkaillut kynsiä useammin kuin yleensä ja nyt myös käteeni on ilmestynyt allergianäppyjä ja punaista ihottumaa. Toivon syvästi, etteivät nämä johdu jostain kynsilakkojen sisältämästä aineesta ja olenkin päättänyt testata paraneeko tuo iho pienoisen lakkaustauon aikana. Allergiset oireet voivat kuitenkin johtua jostain aivan muustakin kuin kynsilakoista, esimerkiksi. vaatteiden pesuaineista tai oikeastaan mistä vain. Kynsilakat kuitenkin ovat sen verran vahvoja myrkkyjä ja hyvin allergisoivia, joten ensimmäisenä testataan ovatko ne syyllisiä tähän asiaan. Jos käy niin, että kynsilakoista nämä johtuvat, olen päättänyt, että kynsienlakkaus välit pitenevät, mutta eivät lopu kokonaan, sillä en halua kuvitellakaan kynsien lakkaamisen lopettamista tai blogini lopettamista. (Jos oireet pahenevat, sitten asia on aivan eri ja silloin voi edessä olla lakkailuharrastuksen loppuminen.) 

Haluaisin kuitenkin vielä huomauttaa, että vielä ei ole varmaa aiheuttavatko kynsilakat tämän, joten ei tarvitse suotta huolestua. Ajattelin vain mainaista asiasta, kun nyt tässä pidän pienen tauon. Blogissa tämä ei pakosta näy mitenkään, sillä mulla on vielä ainakin kahdet lakkaukset postaamatta.

Kivaa viikonloppua! 

16 kommenttia:

 1. Ei tunnistaisi samoiksi kynsiksi:D hienot! Toivottavasti oireet ei johdu kynsilakasta:\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo nämä koki aikamoisen muodonmuutoksen! :D Kiitos!
   Itsekin toivon syvästi, että syyllinen tähän olisi aivan joku muu kuin kynsilakka. :(

   Poista
 2. Upeat! Ja toivotaan, ettei kynsilakat tee noita allergiaoireita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivon kanssa, että lakkailu saisi jatkua normaalina. :(

   Poista
 3. Vautsi ku oot taitava! Nämä on ihan täydelliset ja kynsies muotoki on aivan täydellinen waau! <3

  VastaaPoista
 4. No täydellisethän nämä taas on! :3

  Oho, toivotaan ettei allergiaoireet tuu kynsilakasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katri! :)
   Ja niimpä! Tulisi huomattavasti lisää haasteita mun bloggailuun. :(

   Poista
 5. Aivan ihanat kynnet! :)
  Toivottavasti allergia johtuu jostain muusta. Mulla on myös ollut viime aikoina vähän ongelmaa sormieni kanssa, mulla on pari sormea ihan turvoksissa eikä mitään ihottumaa, enkä tosiaan tiedä mistä johtuu. Itse olen ihottumaa saanut ainakin joskus tiskiaineesta, mikä ei sekään kyllä hauskaa ole, mutta parempi allergia sekin kuin kynsilakka-allergia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! :)
   Inhottavaa, kun ei yhtään tiedä mistä oireet oikeen johtuu ja vielä kun nykyään voi allergisoitua oikeastaan mille vaan, niin on vähän vaikea lähteä etsimään sitä oireiden aiheuttajaa. Toivottavasti sinäkin löydät syyn tuolle turvotukselle! :/

   Poista
 6. Wau, tää tuunattu versio on älyttömän upea! <3 Toivon mukaan allergia johtuu jostain muusta kuin kynsilakoista ja syy selviäisi pian :/

  VastaaPoista
 7. Mielettömän upea lakkaus! Sun kynsien muotoa ei voi muutenkaan kuin ihailla, oon niin katkera kun en pysty itelleni tuollasia viilaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anni! :) Jos voin vähän sun katkeruutta vähentää niin voin sanoa, että nämä mantelit osaa olla kyllä tosi ärsyttävätkin, koska niitä saa kokoajan olla viilailemassa. :D

   Poista