perjantai 31. heinäkuuta 2015

Hempeitä ruusuja

Pieni tauko pääsi käymään postauksissa, mutta nyt taas viikonlopun tullen saan aikaa muurattua blogille. Tällä kertaa vuorossa hyvin hempeät lakkaukset, joista tuli yhdet lemppari lakkauksistani tältä vuodelta! Olin aika yllättynyt, että näinkin kivat kynnet sain lopulta aikaiseksi vaikka lakkausvaiheessa en tosiaankaan odottanut näistä tulevan mitään blogiin asti pääsevää. Aluksi epäonnistuin etu-ja pikkusormen lakkauksissa aivan täysin ja jouduin tekemään ne vielä uudemman kerran eri tavalla. Seuraavaksi levittäessäni päällyslakkaa ruusutarrojen päälle, päätti armas päällyslakkani uhkaavasti näyttää merkkejä tarrojen kuplittamisesta. Onneksi kuplia ei loppujen lopuksi ilmestynyt lakkaukseen. Se nyt vielä olisi puuttunutkin.  


Vaaleanpunaiset ruusutarrat valitsin testiin Born Pretty Store:lta. Itse asiassa tuotteita valitessa luulin näitä water decalseiksi, mutta kun ne saapuivat, tajusin niiden olevan tarroja. En sitten ollut tajunnut lukea tuotteen nimestä sanaa "stickers". Tavallista Anniinaa taas, hohhoijaa. En antanut asian kuitenkaan häiritä, sillä tarrat olivat kerrassaan ihania! Harmi vain, että nämä olivat vähän liian paksuja ja tarrojen rajat jäivät hiukan paistamaan kynneltä. Kuvista sen näkee tietenkin erittäin selvästi, mutta luonnossa rajat eivät aivan noin selkeät sentään olleet. Tarrojen liimapinnassa ei myöskään oltu säästelty, sillä tarrat tarttuivat kiinni justiinsa eikä melkein siihen kohtaan mihin se ensimmäisenä koski. Aika tarkkaan sai siis alussa katsoa tarralle oikean kohdan. Muutamasta miinuspuolesta huolimatta, pidin tarroista kovasti ja aion varmasti käyttää näitä vielä uudelleen!

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Silver White
Essence - Whatever!
Dermosil - Gel Top Coat
+ kultaiset glitterit

Jännä juttu etten oikein keksi nytten sanottavaa näistä kynsistä, vaikka nämä olivat itselle tosi mieluisat ja haluaisin tehdä heti uudestaan samanlaiset noilla sinisillä ruusutarroilla. Yleensä kivoista kynsistä tulee juttua aikalailla, mutta näistä ei olekaan niin paljon höpöteltävää muuta kuin, että tykkään tykkään tykkään ja tykkään. Voi kun aina saisi tehtyä yhtä mieluisat lakkaukset!

Jos ruusut tai jokin toinen tuote Born Pretty Storesta herätti kiinnostuksen, kannattaa käyttää hyväksi blogini alennuskoodia AHAH10, jolla saat -10% alennuksen. En hyödy linkkien klikkailuista millään tavalla!

Kivaa lauantaita! Iskeekö teihin ruusut?

16 kommenttia:

 1. Onpa ihania tarroja! Kivasti oot asetellut nuo glitterit tonne kynnen juureen ja ihana kokonaisuus kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Tykästyin itsekin näihin tarroihin!

   Poista
 2. Tää on jotenki aivan eteerisen kaunis lakkaus. Ei voi ku ihastella!

  VastaaPoista
 3. Oijoi! Nää iskee kyllä heti! Aivan tajuttoman kauniit ja kesäiset. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat on! Tuota tarran reunaa ei huomannut kyllä yhtään ylemmistä kuvista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Mee! :) Itse taisin taas tihrustaa liian tarkasti. :D

   Poista
 5. Jestas miten ihanat kynnet oot taaaas loihtinut. ^_^ Ihania noi tarrat! Vaikka kieltämättä itekin pidän enemmän decaleista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katri! :)
   Ruusut olisivat kyllä lähennelleet täydellisyyttä, jos ne vain olisivat olleet water decalsseja.

   Poista
 6. Harvinaisen hyvännäköinen kynsitarra :o <3 Ja ihan täydelliset kynnet. Oot niin taitava Anniina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Heidi! :)
   Tarrat yllättivät kyllä itsenikin ihan täysin! :D

   Poista
 7. ruusut iskee, nämä on ihanat <3

  VastaaPoista