tiistai 17. marraskuuta 2015

Valkoista ja käsinmaalaus harjoittelua

Nyt näin alkuun heti tapani mukaan pieni huomautus kuvista. Nimittäin. Nämä tämän postauksen kuvat näyttivät koneen näytöllä ihan hyviltä, mutta nyt kun tässä tabletilla tekstejä kirjoittelen niin kuvat eivät enää kyllä näytä läheskään niin edustavilta. Tuo Lumenen hitulalakka näyttää kuvissa siltä kuin kynsillä olisi jonkin sortin roskia. Arvakkaapa vain ärsyttääkö kyseinen asia, sillä lakka oli oikeasti luonnossa paljon kauniimpi ja olisinkin halunnut näyttää sen edustavana täällä blogin puolella, nyyh. Toivottavasti kuvat näyttävät teidän näytöillä samalta kuin mun koneella! 

Pitemmittä höpinöittä kuvista siirrytään itse lakkauksiin. Voitin tässä taannoin ZigiZtyle-blogin arvonnassa Lumenen Party 2015-kokoelman. Olin tietysti aivan monttu auki luettuani sähköpostista arvontavoiton osuneen minulle. En ikinä voita arvonnoissa mitään, joten kyseisen kokoelman voitto oli kyllä tosi kiva yllätys! Kiitos vielä kivasta arvonnasta Sigi! :)


Mulle matkusti siis koko Party 2015-kokoelma, jossa on kuusi lakkaa. Kaikki kokoelman lakat näyttävät erittäinkin kivoilta ja ensimmäiseksi testivuoroon pääsi tänään nähtävä valkoinen hippulakka Lumienkeli (Snow Angel).  Lakka on pullossa aivan älyttömän kaunis, mutta ainakin näin valkoisen päällä kynsillä oli ehkä aavistuksen pettymys. Tykkäsin siis lakasta kyllä kynsilläkin, mutta odotin pullon perusteella ehkä hiukan enemmän.

Yritin taiteilla jotain hienoa pitsikuviota keskisormeen, mutta kuten kuvista pystyy näkemään, meni mun yritykset vähän metsään. Noh, harjoitus tekee mestarin! Pitäisi ostaa paremmat akryylimaalit ja alkaa kunnolla treenaamaan tuota käsinmaalaustakin! Musta on alkanut tuntua, että oon aika kaavoihin kangistunut, mitä tulee koristeluun. Pitäisi löytää enemmän rohkeutta testailla erilaisia koristelutekniikoita!


Etu- ja pikkusormea koristavat niitit on saatu tuttuun tapaan testiin BornPrettyStoresta. Itse oon tykännyt ennenkin kyseisen nettikaupan niiteistä eivätkä nämäkään tuottaneet pettymystä! Hurjan suloiset nämä lehmäkuvioiset neliöniitit!

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Black
Lumene - Lumienkeli (Snow Angel)
Niitit

Jos kiinnostuit jostain BornPrettyStoren tuotteesta, muistathan käyttää alekoodia AHAH10, jolloin saat -10% alennuksen! En hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä tilauksista! :)

Mukavaa tiistaita! (:

2 kommenttia: