maanantai 11. huhtikuuta 2016

Hempeät liukuvärjäykset kera pitsin

En taida uskaltaa sisällyttää sanaa 'nude' kuin vain kerran tähän postaukseen, sillä en halua tietää minkälaisilla hakusanoilla tänne sen jälkeen päädytäänkään. Joten puhukaamme nyt sitten vain hempeistä liukuväreistä kera glitterin ja pitsin. 

Viimeisten kirkkaiden neon oranssien lakkausten jälkeen halusin kynsille jotain hempeää ja neutraalia. OPIn Don't Bossa Nova Me Around ja Taupe-Less Beach houkuttelivat lakkalaatikossa sen verran, että oli pakko keksiä niillä jonkin sortin lakkausta. Päädyin sitten testaamaan lakoilla liukuvärjäystä ja vähän kyllä huolestutti jos ne ovatkin sitten vähän liian samanlaisia. Onneksi ero oli kuitenkin sen verta suuri, että muutkin pystyvät erottamaan tuon liukuvärin kynsiltä. 


Mestarillisesti sain töpsöttelyn yhteydessä sisällytettyä kynsiini myös jotain ihme nukkapalleroita meikkisienestä, joten niitä oli pakko alkaa peittelemään jollain kepulikonstilla. Paikalle riensi Essencen glittertopperi I ♥ Magic, joka pelasti tilanteen erittäin hienosti. Mutta sitten iskikin tenkkapoo. Olin tykästynyt liukuvärjäyksiin sen verta paljon, etten halunnut mennä peittelemään niitä liian ronskeilla koristeluilla, mutta pelkillä liukuvärjäyksilläkään en malttanut olla. Tässä kohtaa kuvaan astuivat Peggy Sagen kivat pitsitarrat, joiden ajattelin sopivan lakkauksiin kuin nenä päähän. Ja voi kyllä niinhän ne sopivatkin erittäin kivasti! Oon tainnut hamuta pian koko tarra-arkin tyhjäksi ja pian iskee pakokauhu, kun noita elämää pelastavia ihania tarroja ei enää oo. Yhyy. Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - Don't Bossa Nova Me Around
OPI - Taupe-Less Beach
Essence - I ♥ Magic
Dermosil - Top Coat
+ Peggy Sagen tarrat

Lakkauksen lakat ovatkin jo vanhaa kalustoa täällä blogin puolella, joten laaduista ei tarvitse sen enempää uudelleen selittää kuin että aivan ihania ovat kaikessa kokonaisuudessaan. Näillä kynsillä voin myös hyvin perustella miksi tarvitsen ja voin pitää kummankin lakan. Ovathan ne nyt ihan erilaisia kun kerta liukuvärinkin niillä pystyy loihtimaan!

Vitsi että on muuten helppoa tulla höpöttelemään tänne blogiin, kun vertaa hirveää kirjoitustyötä, jota olen nyt pian kolme viikkoa hikoillut valmiiksi. Mulla on lukiossa tällä hetkellä menossa maantieteen aluetutkimus-kurssi, jossa siis olen koko kurssin ajan tehnyt valtiotutkielmaa Italiasta. Ai että kun on ihanaa etsiskellä ympäri internettiä Italian kaupungistumisasteen lukumääriä ja tämän jälkeen pohtia ja plarata miljoonaa eri mantsan kirjaa, että mistähän tämä nyt mahtaa johtaa juurensa ja että mitä tulee käymään tulevaisuudessa. Vielä lukuun ottamatta noita yhdeksää karttaa, jotka oon ihan itse omin pikku kätösin kursinut kokoon. Argh. Ei siinä, kysymyksiä voi esittää Italian maantieteestä, osaan sen pian varmaan takaperinkin. 

Kivaa alkanutta viikkoa teille! :)

8 kommenttia:

 1. Oih tosi uupeat! Tuo essencen topperi näyttää kyllä niin nätiltä, että löytyisköhän sitä vielä jostain.. :) Huh kuulostaa tappavan tylsältä tehtävältä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Satsuli! :)
   Onneksi tuo harmaita hiuksia aiheuttanut tutkielma on nyt vihdoin turvallisesti palautettuna (kopkop). :D

   Poista
 2. Kaunis lakkaus!
  Haha, tsemppiä tutkielmakurssille! Itehän loppuen lopuksi jätin sen kesken, kun en millään jaksanu tehdä sitä viimeistä aluejako-osiota :D Kurssi oli keskeneräsenä muutaman jakson, mut en vaan saanu aikaseks tehdä sitä loppuun. Eikä oikeestaan harmita, kun ilman sitäki sain mantsan kirjotuksista hyvät tulokset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Nojoo, olihan tuo aika turha kurssi kun kirjakin pieni lipare vain. Itse kanssa meinasin monta kertaa jättää tuon kurssin sikseen kun alkoi jo harmaitakin hiuksia päästä kasvaa, mutta jollain ihmeellä sain tsempattua itseäni tekemään sen loppuun. Enkä myöskään meinannu saada Italiaan järkevää osa-aluejakoa sitten millään, ja nyt näin palautettunakin ne alueet tuntuu hävettävän kehnoilta. :D
   Ei kyllä tule sitten yhtään ikävä tuota kurssia vaikka yleensä mantsan kursseista oon pitänytkin!

   Poista