keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Lisää glitteriä ja opiskelua

Heippa hei pitkästä aikaa! Vihdoin sain aikaiseksi näiden lukiokirjojen välistä tulla teillekin höpöttelemään. Oon siis jo nyt kesälomalla pyrkinyt lukemaan kauheaa vauhtia kirjoituksiin, sillä haasteista pitävänä ihmisenä päätin kirjoittaa heti ensimmäisellä kirjoituskerralla kolme ainetta, ettei nyt vain olisi sitten liian helppoa tämä lukiotaival. (En mä oikeesti haasteen takia kolmea kirjoita heti ensiksi, kunhan nyt vältin sillä sen, etten joutuisi sitten keväällä kirjoittamaan neljää ainetta :D). Kirjotan siis nyt syksyllä pitkän englannin, maantiedon ja biologian ja keväällä olisi edessä vielä lyhyt matikka, äikkä ja fysiikka. Lukeminen on edistynyt odotettua hitaammin, mutta onneksi laskin aikatauluun päivät niin, että mulla olisi vielä varaa jonkin verran tippuakin aikataulusta, sillä ennen kirjotuksia mulla on vielä pari varaviikkoa jäljellä. Hyhhyh, kylläpäs tätä heikkohermoista jo täällä stressaa. Pakko varmaan mennä lukemaan tän avautumisen jälkeen, etten tunne olevani niin kauhean jäljessä lukuaikataulusta, mitä oikeasti oon.

Lisäsin tähän teille vielä tälläisen mukavan kuvan, jossa on siis kirjat jotka nyt ainakin vähintään pitäisi käydä läpi ennen niitä syksyn kirjoituksia. Laatukin aivan kauhea, sillä oon ottanut tän snapchatin kameralla, jossa tunnetusti laatu on aika karsea. Näkee noi kirjat nyt tosta onneksi edes. 


Tosiaan tämän luku- sekä lomasta nauttimistauon aikana oon kuitenkin lakkaillut ahkerasti kynsiä! Mulla taitaa olla nyt viidet tai kuudet kynnet, jotka odottaa postaamista. Hupsista keikkaa. Tänään olisi vuorossa jo joskus sata vuotta sitten tehdyt liukuvärjäyskynnet kera glitterin, koska en näköjään osaa olla enää käyttämättä glitteriä edes yksien lakkauksien ajan. Pohjalla Ginan valkoinen ja tyvissä varmaan jo sata kertaa blogissakin toitotettu Kikon 330. Noin miljoonan liukuvärikerroksen jälkeen päätin lisäillä vielä glitteriä kynsien tyville ja jonkin verran myös rajalle. Aikamoinen työmaa sanoisinko noissa liukuväreissä ja glittereissä. Ja kyllä, tein kaikki 10 kynttä, jotka mun kätösissä on.


Onneksi lopputulos oli erittäin mieluinen. Yhdet lempparit tänä vuonna! Liukuväri onnistui kohtuullisen hyvin ja koska nyt ollaan kerta päästy kunnolla tän koristelutyylin makuun niin eiköhän sitten katsella vielä seuraavienkin kynsien parissa liukuvärjäyksiä. Pian oon varmaan ylikuormittanut teidät glitterillä ja liukuvärjäyksillä, ettekä tahdo nähdä enää ikinä elämässänne näitä kahta koristelutyyliä, pahoitteluni tästä, oon vähän ehkä tykästynyt näihin.  

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - White
Kiko - 330
Dermosil - Top Coat
+irtoglittereitä

Mitäs tykkäätte kynsistä? :)

12 kommenttia:

 1. No, itsehän olen sitä mieltä että glitteriä ei vaan voi koskaan olla liikaa eli tykkäääään! ♥ Enkä malta odottaa seuraavia glitterlakkauksia. ;)
  Jaksuja luku-urakkaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kehuista ja tsempistä Katri! :) <3

   Poista
 2. Tosi kauniit kynnet! Ne sopii hyvin kynsien muotoon! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet taas - kuten niin usein sulla onkin. :)
  Tsemppiä lukupuuhiin!

  VastaaPoista
 4. Oi ku ihana lakkaus! <3 Ja hei, tsemppiä lukemiseen kovasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katarooma! :) Motivaatiota kyllä tarvittaisiin, kun luku-urakka ei tunnu millään vähenevän yhtään! :D

   Poista
 5. Huh, melkonen lukemisläjä sulla, tsemppiä siihen. :D Vau, upeat kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan tossa aikamoinen kasa noita! Itseäkin ihan hirvittää, että miten saan kaikki luettua...:D Suuret kiitokset Satsuli! (:

   Poista