keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Hempeää lilaa

Viime postauksen keltaiset kukkalakkaukset olivatkin tällä erää sitten viimeiset lakkaukset, joissa kynnet olivat vielä kaikki täysissä mitoissa. Tästä eteenpäin tulevissa lakkauksissa pikkusormen kynsi onkin sitten enemmän tai vähemmän lyhyempi muihin verrattuna. Meinasin ensiksi suosista odotella kynnen kasvua rauhassa, mutta pienen odottelun jälkeen tajusinkin kynnen lohjenneen niin syvältä, että pienen ikuisuudenhan se kasvaa takaisin normeihin mittoihinsa. Blogini kulkukaaressa on siis taas luvassa muutaman postauksen mittainen kynsien eripari-vaihe, joka onneksi kestää vain noin neljien lakkausten verran. Tällä hetkellä kynsi on jo aika kiitettävästi kasvanut takaisin eikä ero muihin ole enää lähellekään niin paha kuin se ihan alussa oli. 


Halusin jotain pastellista ja vaaleaa kynsille, mikä mahdollisimman vähän korostaisi tuota lyhyttä pikkusormen kynttä. Tummat lakat eivät siis olleet vaihtoehtoina ollenkaan. Essence-hyllyillä ollessa mukavat alennukset nappasin mukaani vaalean violetin cremen Serendipityn, joka taittaa selvästi enemmän harmaaseen kuin vaaleanpunaiseen. Lakan koostumuksessa ei ollut oikeastaan mitään valittamista. Kahdella kerroksella sai peittävän tuloksen eikä levittäessäkään tarvinnut liiemmin taistella. Kaiken lisäksi tuo sävy on valloittavan suloinen ja oli vaihteeksi mukava pitää kynsillä jotain neutraalia väriä. 

Mieltäni oli jäänyt kaihertamaan semisti epäonnistuneet harmaat lakkaukset muutama postaus takaperin, joten päätin nytten koittaa samaa ideaa hiukan eri väreillä ja muuttamalla glitterien määrää. Pienensin myös vinyylien paksuutta, joka sai kynnet näyttämään heti kivemmilta, kun negative spacen alue ei ollut liian leveä ja hallitseva.  Tykästyinkin näihin lakkauksiin sen verran, että saivat viettää kynsillä hulppeat kaksi viikkoa. Poistaessa lakkaukset olivat kyllä ymmärrettävästi jo aika kärsineet, mutta eipä se menoa haitannut.

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Serendipity
Dermosil - Top Coat
+ hopeat glitterit

Mitäs tykkäätte lakkauksista? Mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet! En huomannut kynsien pituuseroa, ennen kun luin tekstin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Neilikka! :)
   Kiva kuulla, että nuo kynsien pituuserot ei ole muiden mielestä niin selkeitä kuin itsestä tuntuu olevan. :)

   Poista
 2. Tosi kauniit lakkaukset! :) Niin ihanan värinen lakka :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Satsuli! :)
   Tykkään itsekin tuosta Serendipityn väristä todella paljon! :)

   Poista
 3. Serendipity on niin kaunis <3 Ja sopii tällaiseen herkkään negative spaceen ihan täydellisesti! Ihana kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan ihana! ♥ Kiitos suuresti! ♥

   Poista