tiistai 25. huhtikuuta 2017

Köynnöksiä ja glitteriä

Hei kaikki! Tuli pidettyä ihan vahingossa pieni blogitauko nyt huhtikuun ajan, sillä mulla alkoi työt tässä kuussa ja ne ovat kyllä vieneet suurimman osan siitä ajasta, jota kirjoitusten jälkeen oli lähes rajatta tarjolla. Työvuoron jälkeen on taas niin paljon muuta tehtävää, että täytyy oikein taistella ehtiäkseen tehdä kaiken. Pahoitteluni siis tästä blogin odottamattomasta hiljaisuudesta tässä kuussa. Näin vapaapäivän lomassa päätin kuitenkin tulla nyt ihan rytinällä takaisin, sillä blogin ulkonäkö uuden postauksen lisäksi, on myös saanut aikamoisen päivityksen. Entisestä persikan sävystä kyllästyneenä, sai blogi ylleen mustavalkoisen teemaan hippusella mintunvihreää. Tykkään!


Tämän päivän lakkaukset ovat sitä osastoa, että en oikein tiedä tykkäänkö vai en. Mielikuva lakkauksista oli aika erilainen kuin lopputulos. Näissä lakkauksissa kyllä muutenkin tuntui, että kaikki vaiheet jollain tavalla epäonnistuivat ja kun monta epäonnistunutta vaihetta yhdistää lakkauksiksi, ei lopputulos yleensä muutukaan yhtäkkiä onnistuneeksi. 

Ensimmäinen pettymys lakatessa oli ainakin tuo Essencen Out of the space stories-lakka, joka kantaa nimeä Outta Space Is The Place. Lakka näyttää pullossa todella suloiselta metalliselta vaaleanpunaiselta, joka shiftaa turkoosiin, mutta kynnellä efekti jää kyllä aika vaisuhkoksi. Tätäkin suurempi pettymys lakassa oli kuitenkin sen laatu. En millään meinannut saada levitettyä lakkaa kovinkaan siististi kynsille, sillä lakka kuivui aivan liian nopeasti, jolloin suti kaappasi mukaan vanhoja sipaisuja mennessään ja lopputuloksena oli epätasaiset mössökynnet. Oon itse sellainen lakkaaja, että levitän lakkaa useita kertoja samoista kohdista ja tämän kanssa se ei vain toiminut. Empä toisaalta saanut lakkaa kyllä toimimaan myöskään nopeammalla lakkaustekniikalla, sillä tuloksena oli järkyttävän paksut kerrokset, joista taas seurasi kynsiin ilmestyneet kuplat. Arrgh!


Lakkauksissa oleva glitteri on onneksi kivaa, mutta koska mikään ei meinannut onnistua niin minäpäs sitten menin jotenkin epätasaisesti lisäämään nuo glitteritkin, huoh. Päälle vielä BPS:ltä saadut kolmiot, jotka olivat aivan liian leveitä mun kapeille kynsilleni, mistä lopputuloksena seurasi törröttävät reunat kolmioissa. Mun kynsissä on myös erittäin voimakas c-kaari, joka kaventaa ja kärjistää kynsiä ennestään. Noh, yritinhän myöskin taivuttaa noita kolmioita kaarevimmiksi, mutta en kyllä tiedä mistä teräksestä nuo mokomat on tehty, kun eivät ne taipuneet sitten yhtään. Ärh. 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Outta Space Is The Place
Monte Marten akryylimaali - Lamp Black
+ hopea glittermix

Maalaukset onnistuivat ihan kivasti ja haluaisinkin testata jonain parempana lakkauspäivänä uudestaan tuollaisia köynnösmaalailuja, jotka olivat erittäin simppelit ja helpot maalata. Jotain siis edes onnistui näissäkin kynsissä! Valitettavasti lakkausten lopputuloksesta ei varmaankaan pysty huomaamaan tuota tuskaa, joka tuli käytyä lävitse näitä tehdessä. Jos sitten ens kerralla olisi vähän onnistuneemmat lakkaukset tiedossa?

Jos kiinnostuit jostain BornPrettyStoren tuotteesta, kannattaa tilauksen yhteydessä käyttää blogini alekoodia AHAH10, jolla saatte -10% alennuksen tilauksen yhteydessä. En hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä ostoksista!

Mukavaa viikkoa! ♥ Mitä teidän kevääseen kuuluu? :)

8 kommenttia:

 1. Oi ihana uusi ulkoasu, huomasin heti että nyt on jotain uutta! Tosi raikas! :) Ja kynnet on kyllä taas yhtä taidokkaat kuin aina ennenkin. ♥ Mullakin kävi harmittamaan tuon saman lakan huono laatu. :/ Mutta silti se on yksi mun lemppareista, tykkään sen sävystä ihan possuna! :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suuret kiitokset Katri! ♥ Kiva kuulla, että uusi ulkoasu miellyttää. :)
   Ihastuin kanssa tuon Essencen aivan ihanaan sävyyn! Vielä kun olisi laatukin ollut kohdallaan niin voi vitsi!

   Poista
 2. Mun mielestä tämä on kaunis lakkaus! :) Mulla on vielä tää lakka kokeilematta, kun en ole keksinyt mitään koristeluita sille. Mutta eiköhän tuo piakkoin kynsille pääse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista Maiju! :)
   Mullakin oli kyllä hetken pohtiminen, että miten keksisi tälle koristelut kun menin tuon lakkapohjankin vähän tuossa pilaamaan tuon laadun kanssa taistellessa. :D

   Poista
 3. Ooo ihana uudistus ulkoasuun ja vietävän hienot kynnet! Vastoinkäymiset ei tosiaan ruudun tälle puolelle välity, kynnet näyttävät upeilta ❤❤ ja nuo maalaukset!! Tiedän että olet super taitava, mutta silti hämmästyin kun olin ihan varma että ne on leimat.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, suuret kiitokset Nena Sofia! :) ♥
   Taitaa olla ehkä ihan hyvä, ettei lakkausprosessissa käynyt tuska välity sinne ruudun toiselle puolelle asti, hih. :D

   Poista