tiistai 28. marraskuuta 2017

Kun kuvat eivät onnistu

Taas sitä ollaan toisella paikkakunnalla ilman omaa konetta tai kameraa eikä joukostani löydy kyllä liiemmin kameran liitosjohtoakaan. Ei sillä, että sitä mihinkään tarvisinkaan kun kamerakin komeilee kotona...huoh. Varuston vajaudesta johtuen siis ovat kuvatkin tällä hetkellä saavuttamattomissa, joten kirjoitetaan ilman kuvia nyt sitten. En osannutkaan arvata kuinka hölmöltä voikaan tuntua tehdä postausta lakkauksistani ilman kuvia. Kaikkea sitä kanssa kokee, kun vanhaksi elää.

Älkää siis käsittäkö väärin. Kuvat ovat kyllä matkalla tähän postaukseen ja jossain lähitulevaisuudessa ne toivon mukaan ovat tänne eksyneetkin. Sitä odotellessa siis.
Kuten pystyitte varmaan näkemään postausta avatessanne, kuvat ovat löytäneet viimeininkin perille.  Vaikka ei nyt sillä, että kovin innokkaasti olisin odotellut näiden epäonnistuneiden otoksien esittelyä. Itse lakkauksethan ovat olleet mieluisat ja komeilevat itseasiassa vieläkin kynsilläni, mutta jokin tietoliikennekatkos on näköjään taas ollut kameran ja todellisuuden välillä, sillä nämä tämänkertaiset otokset eivät ollenkaan tuo esille lakkausten oikeaa viehättävyyttä. Kuvitelkaa vaikka mielessänne noihin kynsiin vielä kiiltävä pinta ja kimaltelevat glitterit, jotka siis kamera täysin päätti jättää huomiotta. Möh.


Mutta koska tähdet eivät aina kulje puolellani, on näillä kuvilla sinniteltävä. (Tähän väliin pieni sarcasm alert...*) Tosiaan. Tänään olisi siis esillä taas näin vaihteeksi ranskiksia. Tämä itselleni harvinainen ja etäinen koristelutyyli on siis perua ranskalaiselle manikyyrille, jonka yksinkertaisuutta ja eleganttisuutta ei voi millään muotoa tavoittaa tämän kertaisista tekeleistäni. Mutta koska maailma muuttuu, muuttuvat myös vanhat klassikotkin ja siksi näissä kynsissä tuo rauhallisen tyylikäs ja charmantti valkoinen tippiraja on tukahdutettu monen senttimetrin glitterkerroksen alle. Ja sillä nykyaikaa jo eletään, niin ajaton ja elegantti valkoinen on korvattu räiskyvän keltaisella.


Kun lopputulos olisi jo valmiiksi riittävän suuri kadottamaan ranskalaisen manikyyrin kauniin minimalistisuuden, lisätään päälle vielä valkoisia maalauksia. Koukeroita. Ja paljon. Joka kynteen. Nyt ei sitten varmaan tarvisi enää mitään lisätä, sillä mahdollisimman kauaksi ollaan jo päästy tuosta vanhasta ja pölyttyneestä klassikosta. PILKKUJA. Minäpä laitan vielä pilkkuja!!

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Nfu Oh - FS01
Mont Marte - Titanium White
Dermosil - Top Coat
+ keltaisia Mereneidin glittereitä

(Jos kiinnostuit jostain Born Pretty Storen tuotteesta, kannattaa tilauksen yhteydessä käyttää blogini alekoodia AHAH10, jolla saat -10% alennuksen tilauksen yhteydessä. Totutusti en hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä tilauksista millään lailla. :) )

Ei. Ei. Ei ja ei. En tiedä satuitteko huomaamaan tekstistä, mutta joskus ohimenevän hetken ajan, mielessäni käy ajatus, josko yksinkertaisuus olisikin välillä ihan hyvä asia. Tämä aatos jostain kumman syystä jättää tulematta aina kynsiä koristellessani. Saisi tulla vähän useamminkin. 

Lähdenkin tästä nyt ripustamaan taulua kynsinurkkaukseeni. Löysin erittäin hyvän lainauksen netin syövereistä ja ajattelin, että se voisi sopia ihan hyvin minunkin luettavakseni juuri ennen lakkauksien aloittamista. Lisäsin sen tähänkin, josko joku muukin siitä myös hyötyisi.

    Keep it simple | minimalist lifestyle ideas, simple living inspiration, and inspirational quotes


Simppeliä tiistaita. ♥

8 kommenttia:

 1. Kuvissa ainakin lakkaus näyttää kauniilta :)

  VastaaPoista
 2. Kuvat ja kynnet ovat molemmat onnistuneet ruudun tältä puolen todettuna. :)
  Pirteän keltaiset koristeluöverit, jos niitä nyt voi sellaisiksi kutsua, ovat ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset kehuista E-S! :)
   Kyllä minäkin kutsuisin näitä koristeluövereiksi! Sana kuvaa kyllä erittäin hyvin näitä lakkauksia nimittäin. Mutta onneksi sitä saa joskus hullutellakin koristelujen kanssa! :)

   Poista
 3. Voi itku sentään miten upeat! Ja miten nää on mennyt multa kokonaan ohi :o

  Siis älä missään nimessä yksinkertaista kynsityyliäsi, tällaiset on niitä kaikkein kauneimpia <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suuret kiitokset kehuista! ♥
   Itse on vain niin kriittinen kaikesta omatekemästään, vaikka kynsillä näistä pidinkin. Ihan hassua. :D

   Poista