maanantai 19. helmikuuta 2018

Optinen illuusio

Onko teillä paljonkin sellaisia lakkoja, jotka olette ostaneet jo pieni ikuisuus takaperin, mutta vielä sen ikuisuuden jälkeenkään ette ole testanneet lakkaa kynsillä? Minä voin heittää ensimmäisen kiven ja todeta, että täältä ainakin löytyy ihan listallinen tällaisia hylkiöitä. 


En ymmärrä, miten jotkin tietyt lakat pystyvät hautautua kynsilakkakokoelmaan lähes näkymättömiksi yksilöiksi niin, ettei allekirjoittanut enää hetken päästä muista koko lakan olemassaoloakaan. Kyseisten lakkojen ei tarvitse edes olla vaikeasti yhdistettäviä sävyiltään tai muutenkaan mitenkään erikoisia, jotta tällainen unohdus voisi päästä tapahtumaan. 

Ideana tässä ongelmassa onkin, että nämä lakat eivät kuitenkaan oikeasti katoa minnekään. Niiden olemassaolo ei lopu, eivätkä ne muutu näkymättömiksi. Ne vain lienee sijoittuneet lakkailijan verkkokalvon sokeiden pisteiden kohdille aina, kun lakkauksien lakkoja ollaan valitsemassa. Ne siis ovat olemassa, mutta lakkailija itse ei vain niitä tiedosta. Tästä siis voimme hypätä johtopäätökseen, ettei itse lakkailijaa voi syyttää näiden unohtumisesta laatikkoon, sillä hän ei niitä pysty edes näkemään. 


Mutta koska näkymättömät täytteet eivät ole sellaisia, mihin vannoutunut kynsienlakkaaja haluaisi kuluttaa pennejään, on näidenkin lakkojen päästävä siis käyttöön. Löytämisen avuksi olenkin nyt kehittänyt listan, jossa ovat jokainen unohdettu lakka odottamassa vuoroaan parrasvaloissa. Tämän hetkinen lakkojen lukumäärä listassa on 36. Näissä lakkauksissa niistä on käytössä kaksi, jotka ovat Essencen Prince Charming sekä kuvissakin pyörivä China Glazen Optical Illusion. Osuvasti on kyllä China Glazen glitteri nimetty, sillä optisen illuusion se kyllä aiheuttaakin katoamalla sinne lakkakokoelmaan. 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Prince Charming
China Glaze - Optical Illusion
Essence - The Gel Nail Polish Top Coat
Essence - Fix it!-kynsiliima
Mont Marte - Titanium White
+ hopeat strassit

Seuraavissa lakkauksissa minulla on peräti neljä unohdettua lakkapulloa pääsemässä vihdoin ansaitsemaansa käyttöön. Listan kokoaminen on siis selvästikin auttanut. Hyvä minä!

Kuinka paljon teillä katoaa lakkoja, heh?
Ihanaa alkanutta helmikuista viikkoa jokaiselle! ♥

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet! :)
  Kyllähän niitä testaamattomia lakkoja löytyy, vaikka pyrinkin testaamaan uudet lakat aina heti ostamisen jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emmi! :)
   Hahah, mullakin on sellainen pyrkimys aina, mutta jotenkin ne lakat sitten vain jäävät sinne laatikkoon unohtuneiksi. :D

   Poista
 2. Ihanat lakkaukset ♥ .. voisin itekin kokeilla, onnistuisinko käsin maalaamaan viivoja. Tuo Optical Illusion on kyllä upea ♥ Niitähän lakkoja riittää myös minulla, jotka ovat olleet koskemattomana laatikossa aivan liian kauan, hups :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Minna! ♥
   Voi että, en siis ole ainoa jolla meinaa lakat kadota laatikkojen syövereihin! :D
   Ja kannattaa ihmeessä testailla käsinmaalailua! Rentouttavaa ja mukavaa puuhaa. :)

   Poista
 3. Aivan ihana lakkaus! Multa löytyy montakin testaamatonta mitkä on odottanu kynsille pääsyä jo varmaan parikin vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, etten suinkaan ole ainoa tämän ongelman kanssa! :D
   Suuret kiitokset kehuista! :)

   Poista