tiistai 31. heinäkuuta 2018

Mihin tieni vie?

Jo kolme kuukautta on kulunut viime päivityksestä blogissani. Kevät oli kiireistä aikaa eikä kesä jäänyt siinä kisassa ainakaan kakkoseksi. Kevään pääsykoeurakasta selvittyäni aloitin heti perään kesätyöt (virhe) ja sen parissa se aika kesällä sitten kuluikin. Tai itseasiassa *töiden parissa, sillä olin kahdessa paikassa listoilla, toisessa toki vain viikonloppujen tuuraajana. Viime viikolla kuitenkin kesätyöni loppuivat tässä täysipäiväisessä paikassa ja nyt olen 'lomaillut' hurjan neljän päivän verran, joista yhden olin tosin töissä. Huomennakin taas työt kutsuvat. Mutta en valita, onneksi on töitä!  

En nyt kuitenkaan tullut tänne vain työurakastani tarinoimaan vaan kyseessä olisi niinkin iso asia kuin blogini olemassaolo. Olen jo pitkään tiennyt, ettei ole teille oikein, että katoan vähän väliä ennalta ilmoittamattomille mysteerisille tauoilleni, joiden päättymispäivämäärää ei ole tiedossa. Olen kuitenkin aina pitänyt blogiani jatkona rakkaudelleni lakata kynsiä ja olen tätä ihan vapaamuotoisesti aina kirjoittanutkin. Siksi siis tämäkin tauko tuli ihan odottamatta, sillä kiireiden lisäksi mielenkiintoni blogia/blogeja kohtaan laski. Enkä varmasti ole ainoa tässä asiassa, sillä esimerkiksi nyt näiden kuluneiden kahden vuoden aikana omankin lukulistan blogeja on lopettanut tai hiljentynyt yhtä mysteerisesti kuin minunkin. Ehkä on aika myöntää, että blogit alkavat tappavan hitaasti jäädä uusien sivustojen alle. Itsekin seuraan nykyään ihmisiä enemmän youtuben ja instagramin kautta.


Olen miettinyt paljon kimpsujeni siirtämistä täysin Instagramin puolelle, josta uudet lakkaukset ja meiningit voi paljon helpommin ja nopeammin jakaa lukijoilleni. Instagramissa itseäni harmittaa kuitenkin se fakta, että kaikki jää kovin pintapuoleiseksi, kun omille höpötyksille ei ole niin paljoa tilaa. Olen myös huomannut jo pitkään lukijoiden tasaisen vähentymisen blogissani eikä 'tyhjälle yleisölle' jutustelu tietenkään tunnu niin motivoivalta. Tietenkin vierailijoiden vähyyteen vaikuttaa suurilta osin myös oma säälittävän huono aktiivisuuteni täällä blogissa, mutta kyllä tässä on taustalla jotain muutakin. Ehkä blogien aika alkaa vain olla jo pikkuhiljaa takanapäin, ken tietää. 


Olen maailman huonoin tekemään päätöksiä ja blogin sulkeminen tuntuisi mielestäni ihan liian radikaalilta, sillä olenhan tänne kuitenkin loppujen lopuksi jo yli viisi vuotta kirjoitellut aktiivisen epäaktiivisesti. Paljon aikaa siis on kulutettu tällä puolen ruutua ja vielä enemmän kynsien parissa lakkaillessa. Olen siis tullut siihen päätökseen, etten blogiani halua sulkea, mutta seuraavasta postauksesta en osaa sanoa mitään. Se voi tulla jo tällä viikolla, tai sitten kuukauden tai puolen vuoden päästä. Tai ehkei ollenkaan. En osaa sanoa.

Tässä kirjoitellessani olen taas huomannut kuinka mukava omaa blogia onkaan kirjoittaa, silloin kun ajatusta ja pohdintoja virtaa ja tekstiä syntyy kuin itsestään. Joskus on kuitenkin lopetettava turhien toiveiden ylläpitäminen ja myönnettävä, että jatkosta ei ole varmaa tietoa. Älkää ainakaan pidättäkö hengitystä seuraavaa postausta odotellessanne. 


Näiden kynsien olisi pitänyt olla yhdet Metsään meni-osan lakkaukset, joista olisin höpissyt pitkät pätkät ja lytännyt siinä samalla taas vaihteeksi vesimarmoroinnin maanrakoon. Teksti täyttyi kuitenkin ihan muusta asiasta. Tärkeämmästä. Blogini tulevaisuudesta. 

Ja jotta nyt ei yhtään vähemmän suuria päätöksiä ilmotettaisi niin kerrotaan vielä sekin, etten tiedä vielä blogini instagram-tilinkään kohtaloa. En ole ollut kirjautuneena tilille nyt varmaan siihen kolmeen kuukauteen ainakaan enkä tiedä koska menen takaisin. Kesän aikana olen kuitenkin tajunnut, etten tahdo tehdä asioita velvollisuuden tunteesta tai vain koska on pakko, sillä tämä on se ensimmäinen keino, millä saa varmasti minkä vain tuntumaan pakkopullalta. 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Flormar - WL01
Kiko - 340
Essence - Eclectic Blue
Essence - Jeans On! 
Essence - Manicure Helper
Essence - Gel Effect Top Coat

Olen kuitenkin lakannut vieläkin kynsiä. Tällä hetkellä kamerastani taitaa löytyä peräti kymmenet lakkaukset, jotka eivät ole päässeet minnekään esiteltäviksi. Haluaisin ne todella paljon teille esitellä, mutta haluan jakaa ne silloin, kun itsekin olen innoissani ja mielelläni niitä esittelemässä. 

Pitemmittä puheitta näihin vähän synkähköihin tunnelmiin siis päätän tämän postauksen. Toivottavasti tavataan vielä uudelleen, joko täällä blogissa tai sitten instagramissa! 

Jos kiinnostuit jostain BornPrettyStoren tuotteesta, kannattaa tilauksen yhteydessä käyttää blogini alekoodia AHAH10, jolla saat -10% alennuksen tilauksesi yhteydessä. En hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä ostoksista. 

Toivottavasti teillä on ollut ihana ja aurinkoinen kesä! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti