sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Keltaista leobardia

Tajusin juuri katsottuani näitä vanhoja pitkiä kynsiäni, että kylläpäs ne olivatkin hurjan pitkät. Ehkä liiankin pitkät, kun nyt ajattelen. Päätinkin pitäväni kynnet nykyään hiukan lyhempinä. Pitkinä niitä silti pidän, mutten ehkä ihan niin pitkinä millaisia ne olivat vähän ennen nimettömän lohkeamista. Eilen tajusin peukun kynteni olevan jo oikeasti ihan älyttömän pitkä, enkä enää pitänyt sitä kauniina niin kuin ennen. Viila siis käteen ja lyhentelemään. Sellaisen vartin viilauksen jälkeen olin ihan super tyytyväinen! En voinut kuin tuijotella peukun kynttäni onnellisena, koska se vaan oli niin hieno ja siisti. Hassua. :D

Kynsillä rakastamaani väriä keltaista. Kynsiä aloitellessa ideana oli keltaiset skittletet leobardikuviolla ja tuollaisella ihanalla strassirykelmällä kynsien tyvissä, jotka minulla oli ollut kynsillä jo samallalailla vähän aika sitten näissä kynsissä. Leobardikuvion sai osakseen keskisormi ja peukalo. Etusormeen ja nimettömään keltaisen tekstuurilakan päälle tuli tuo strassirykelmä, joka oli taas yhtä ihana kuin aikaisemminkin. Pikkusormeen lakkasin OPIn nudea tasapainottamaan kokonaisuutta. Oli kyllä niin mieluisat kynnet minulle, että oli aivan surunpäivä, kun nämä joutui poistamaan. Vieläkin vähän haikeana näitä muistelen...:D Ehkä teen joskus vielä uusinnan näistä lakkauksista. :)

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - Just Can't Cope-Acabana
OPI - Don't Bossa Nova Me Around
Lumene - Kultahiekkaa
Flormar - Matifying Top Coat
+ Ruskeaa akryylimaalia
+ Strasseja

Tässä oli siis viimeiset "tasamittaisilla" kynsillä olleet lakkaukset. Tästä eteenpäin eripari kynsillä mennään, mutta onneksi ainakin vielä tähän asti (koputtaa puuta) kynnet ovat kasvaneet kovaa vauhtia. Pikku hiljaa ne sieltä taas kasvaa. Jee! :-) 

6 kommenttia: