maanantai 16. kesäkuuta 2014

Pallojen vaikeus

OPI:n Fly on odotellut ensimmäistä käyttökertaansa jo pian puoli vuotta. En ole millään keksinyt sille koristeluja, sillä yhtäkkinen sinisen värin ähkyys yllätti minut hetki sitten enkä ole sen jälkeen paljon sinisellä lakkaillut. Nyt kuitenkin, kun inspiroiduin Instagramin Badgirlnails:in ihanista pallokynsistä, pääsi Fly vihdoin käyttöön. Nyt ainoana ihmettelin, että miksi ihmeessä en ole keksinyt mitään koristeluja tälle lakalle, sillä tämä on IHANA! Niin värinsä ansiosta kuin myös laadunkin. Levittyy älyttömän hyvin ja peittää jo kahdella kerroksella. Uuuuuh. I like.

Tarviiko enää edes sanoa, että tykkäsin myös näistä kynsistä älyttömästi? :D Isadoran Turquoise Crush ihastuttaa peukalossa, etu-ja pikkusormessa. Kiva perus tekstuurilakka. Lähellä OPIn Tiffany Casea, joka on ihan inasen sinisempi sävyltään. Perusteltua siis pitää kumpikin. Hehe.


Fly oli sellaisia lakkoja, joita en saanut kuvattua oikean sävyisenä. Se on tummempi ja hiukan likaisempi sävyltään luonnossa kuin kuvissa. Lakka on lähempänä oikeaa sävyään pullo kuvassa alempana. Katsokaa siis siitä sen sävy paremmin. :D

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - Fly
IsaDora - Turquoise Crush
Gina Tricot - White
Dermosil - Top Coat
+ hopeita strasseja

Seuraa lievä avautuminen palloista. Kyllä, niistä palloista joita dotting toolilla yritetään tehdä samanmuotoisiksi. No, ensinnäkin vain joku yli-ihminen saa niistä kaikista samankokoisia, sillä mun pallot ainakin on ihan erikokoisia, kuin yö ja päivä. Raivon vallassa niitä pirun palloja yritin tuikkia kynsille samankokoisina, mutta ei. Jokaikinen oli erikokoinen. Äääärh. Mitä hiton ydinfysiikkaa noi pallot vaatii. Kynsien valmistuttua kävin vielä katsomassa inspiraatiokynsiäni ja tuijotukseni oli jotain tätä luokkaa o_O. Olen varma, että joko Sonia on yli-ihminen tai sitten noi pallot on tehnyt joku robotti. Ne pallot oli ihan ärsyttävän samankokoisia. Itselläni pallot näytti lähinnä epämääräisiltä mölteiltä Sonian palloihin verrattuna. :D (Tabletin varassa postailen, joten en pysty noita ihania kynsiä tänne linkata, mutta jokainen Instagramin omistava löytää ne kynnet varmasti myös Badgirlnailssin instaprofiilista :)) Koska en selvästikään hallitse dotting toolin käyttöä, päätimpä tumpeloida niillä seuraavatkin kynnet. Eiks ookki järkevää? Niistä tuli kuitenkin yllättävän kivat, että ehkä mä voin joskus uudelleenki koittaa noita pirullisia palloja.

Anyways, ehkä lopetan vaahtoamisen ja toivotan teille kivaa viikon alkua! :-) 

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään noista kynsistä, eikä pallot oo niin erikokoisia että pistäisi silmään! :) Oikein kauniit siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kuva pelastaa noiden pallojen erikokoisuutta paljon, mutta myönnän että kyseessä voi olla myös itsekriittisyys omiin kynsiini. :D

      Poista