tiistai 3. kesäkuuta 2014

Violettia ja mustaa skittleteillä

Oikeasti ehkä haastavin osa bloggaamista on keksiä otsikot. Se on ärsyttävää. Varsinkin tälläiselle joka ei omista maailman runollisinta mielikuvitusta. Yrittäkää siis kestää nämä yltiö runolliset otsikkoni. ;D

Kynsienkasvatusprosessi jatkuu täällä edelleen hyvää vauhtia. Olen viihtynyt yllättävän hyvin lyhyillä kynsillä, ei valittamista. Pidän kuitenkin silti enemmän pitkistä kynsistä. Olen ollut tän prosessin aikana tosi usein vain yksivärisillä lakkauksilla. Osakseen tälläinen koristelemattomuus on voinut johtua siitä, että mulla meni lopullisesti hermo Gina Tricotin päällyslakkaan, joka on aivan täyttä kuraa. En ole saanut sillä kertaakaan lakattua niin, ettei lakkauksiin ilmestyisi kuplia. Olen myös käyttänyt lakkaa vain ehkä neljiin lakkauksiin ja siitä on nyt jo tullut kauheaa jankkia. Ärh.

Mutta siis nyt kynsiin, joita olen säästellyt jo kauan. Halusin testata käyttämättömistä Rimmelin Violet Swizzleä. Lakan ympärille aloin keräämään muita sävyyn sopivia lakkoja ja niin syntyi idea skittleteistä. Etusormeen ja nimettömään lakkasin alle kerroksen Flormarin WL04:llä ja päälle pari kerrosta Violet Swizzleä. Keskisormeen lakkasin samaista Flormaria alle ja päälle tein koristelut Instagramista ja täältä löytämällä idealla. Pikkurilliin vielä Gina Tricotin mustaa Black Multiglitteriä ja valmista!

Käytetyt lakat:
Rimmel - Violet Swizzle
Flormar - WL04
Wet'n Wild - Wild Shine - Black Creme
Gina Tricot - Black Multiglitter
+ mustia helmenpuolikkaita

Nämä lakkaukset olivat kyllä oikein kivat ja tykkäsin näistä aivan älyttömästi. Lakkauksissa yllätykseksi myös mustaa lakkaa, jota kartan. Pikku hiljaa olen kuitenkin alkanut sietää tuotaa väriä jo huiman kahden kynnen verran. ;D

Mulla on vihdoin aikaa blogille vaikka millä mitalla, sillä kesälomani alkoi! Tällä kertaa kylläkin lyhyestä virsi kaunis, mutta uutta postausta on piakkoin luvassa! :)

4 kommenttia: