tiistai 10. kesäkuuta 2014

Luonnollinen hiekkamyrsky

Ensimmäiset eripari kynsillä olevat lakkaukset pääsevät postattaviksi! 

Halusin pitkästä aikaa jotain luonnollisia sävyjä kynsille. Lemppari nudeni OPIn Don't Bossa Nova Me Around pääsi nimettömään ja keskisormeen pohjaksi. Nimettömään teippailua inspiroituneena näistä ihanista kynsistä. Keskisormeen muotoilin rusetin noilla söpöillä glittereillä. Rusetin idea tuli Instagramista Phenomenail nimiseltä käyttäjältä. Ja Etusormi, pikkusormi ja peukalo sai ylleen pelkän Lumenen Hiekkamyrsky tekstuurilakan, joka on todellakin erikoisen sävyinen. Tuollainen ruskean harmaa mikä lie, mutta niin hieno! Kaikessa outoudessaan tämä lakka puree muhun ihan kympillä! Enää ei kaduta tämän osto ollenkaan. Hetken aikaa pohdin kaupassa raivokkaasti ostoa ja lopulta nappasin sen mukaani -50% alennuksella. Teksti alennustarrassa sanoi lakan olevan poistuva sävy, joten ikäänkuin viime hetkellä sen sieltä pelastin. :DKäytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - Don't Bossa Nova Me Around
Lumene - Hiekkamyrsky
Dermosil - Top Coat
+hopeita glittereitä

Vaikka keskisormen rusetit menikin ihan vinoon ja sain jo lakkausten tekopäivänä oikean käden nimettömän lakkaukset runneltua, pidin näistä kynsistä kovasti! Eripari kynnetkään ei enää paljoa haitanneet, kun oli mieluisat lakkaukset kynsillä! Kivaa tiistaita kaikille! :)

10 kommenttia:

 1. Kiva kokonaisuus, tavallaan neutraalit mutta silti huomiota kiinnittävät kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Lumene toi vähän särmää lakkauksiin!

   Poista
 2. Upeat kynnet. :) Ihana tuo rusetti.

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi että sulla on kauniin malliset kynnet! ♥ Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Itse tunnen aina kynsieni olevan ihan erimalliset! Varsinkin nyt kun kahta kynttä kasvatellaan takaisin :D

   Poista