tiistai 26. syyskuuta 2017

Muka taiteellinen

Hyvää tiistaista huomenta kaikille! ♥ Olen kerrankin koneen ääressä näin heti aamuselta ennen töihin lähtöä ja siksi päätinkin, että josko nyt olisi pitkästä aikaa taas hyvä aika kirjoitella postaus teille ilman tuota perinteistä ajastusta, joka tulee yleensä aina postauksiin ujutettua! 


Tänään olisi siis esittelyvuorossa kynnet, jotka itseasiassa eivät ole vielä kovin kauan aikaa sitten tehdyt. Blogitauolta palaamisen jälkeenhän olen tosiaan kovalla vauhdilla halunnut päästä jo postailemaan näistä vähän uudemmista kynsistä, joita näin syksyllä olen tehnyt, mutta vieläkin taitaa muutamat kesälakkaukset odottaa esittelyään. Vähän päätin nyt kuitenkin etuilla postausjonossa näillä lakkauksilla, sillä halusin vain jo päästä esittelemään teille nämä eräänä syksyisen aurinkoisena päivänä otetut kynsikuvat. 

Näiden kuvien ottamiseen aikaanhan mun blogini lomaili vielä hetkisen verran, joten järkkärillä ei tullut kuvia sitten napsittua. Nämä lakkaukset ovat siis poikkeuksellisesti kuvattu mun puhelimella taas, mutta ei anneta sen häiritä meitä. 


Tosiaan. Kynsien lakkaamisen aikaan olen lienee kokenut jotain pakonomaista halua tehdä vaihteeksi jotain erilaista kynsilleni, sillä sellaiset muistikuvat mulla ainakin on tuosta ajasta ja nämä erilaiset kuvatkin kertovat sen puolesta, että jotain uutta on näköjään yritetty. Ja koska minähän olen aina niin kovin hurja näissä lakkailukokeiluissani (*sarcasm alert), päätin että tänään tehdään tipit tumman sinisellä! Kuinka hurjaa hei!   

Hyvin Anniinamaiseen tapaan kynsille koristeluiksi päätyivät valkoisella akryylimaalilla maalaillut koukerot, jotka nekin toteutin vain yhteen kynteen. Vasemmalla kädellä en edes yrittänyt maalata samaisia koukeroita. Kuinka innovatiivista ja rohkeaa siis. Kukaan muu ei varmasti ole koettanut ikinä ennen tehdä tällaisia samanlaisia tai edes samankaltaisia lakkauksia kuin minä nyt. Ei varmasti.

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Essence - Electriiiic!
Dermosil - Top Coat
Mont Marte - Titanium White

Oppiiko vanha koira uusia temppuja? Mun tilanteessa tilanne näyttää aika epätoivoiselta, mutta toisaalta voinhan minäkin ryhtyä ylen hurjaksi ja yllättää ehkä sitten joskus. Kunhan se ei vaadi kurpitsojen maalaamista kynsille halloweenina, tai lahjapakettien väkertelyä jouluna. Kaavoihin kangistunut taitaa olla lähes täydellinen kuvaus mun tämän hetkisestä tilanteesta kynsitrendien saralla. 

Mutta hei! Syksyhän on aina tällaista uusien tuulien ja asioiden kokemisen aikaa, joten mitäpä jos minäkin ottaisin haasteen vastaan (for once) ja testaisin jotain aivan uutta juttua kynsilläni. Tai edes jotain vähän erilaista (koska ei nyt liian hurjia kuitenkaan olla). Ja jos ei tunnu mukavalta, voin taas häntä koipien välissä palata takaisin siihen tuttuun ja turvalliseen glitter- ja akryylimaali-luolaani, jossa nykyään mukavasti kyhjöttelen. Voinpa ainakin sitten taputtaa itseäni olalle ja todeta, että tulipa kokeiltua jotain uutta tänäkin syksynä ja raotettua hiukkasen sitä luolan ovea. 

Uudistusten täyteistä tiistaita! ♥

2 kommenttia:

  1. Hahaa, ihana teksti! Kuulostaa kovin tutulta :D Mä kyllä kovasti aina pyrin ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, vaikka silti siinä turhan usein käy niin, etten vaan voi vastustaa glittereiden ja akryylimaalien kutsuvaa huutoa... :D

    Kynnet on kyllä todella kauniit! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Aina saa jonkun mahtipontisen idean lakkausten suhteen, mutta sitten kun pitäisi alkaa niitä koristeluita tekemään niin jotenkin kummassa käteen tarttuu aina loppujen lopuksi ne erilaiset glitterpurnukat ja akryylimaalit. :D
      Kiitos paljon Nena Sofia! ♥ :)

      Poista