perjantai 13. lokakuuta 2017

Kesäisiä reissuja

Hei kaikki taas! Reilun viikon mittainen odottamaton hiljaisuus tuli tänne blogin puolelle vahingossa tehtyä.Työkiireiden ohella en ehtinyt tulla kirjoittelemaan ja lisäksi juuri lakkaamani kynnetkin menivät pilalle töissä ja taas on vain kaksi puhelinkuvaa todisteena niistäkin lakkailuista. Ärh. Aina olisi mukavampi esitellä kunnon kameralla otettuja kuvia, mutta elämä yllättää ja aina ei kynnet pysy niin hyvin menossa mukana kuin haluaisi. Onneksi tällä kertaa olen ehtinyt näyttää lakkauksille kameraakin, sillä olin uuttera ja menin kuvaamaan kynnet heti suorinta tietä lakkausten valmistuttua.


Nämä lakkauksethan tosiaan meinasin postata jo viime perjantaina, mutta tyypilliseen tapaani toilailla, jäi postaus tulematta. Lähdin siis perjantaisen työvuoron jälkeen suorinta tietä toiselle paikkakunnalle muutamaksi päiväksi "lomailemaan" ja tunnollisesti muistin ottaa kamerankin mukaan, että pystyy sitten lisätä ne kuvat postaukseen vaikkei kotona olisikaan. Noh, ideahan oli mahtava siihen asti kunnes huomasin kuvia lisätessä, että kameran liitosjohto koneeseen komeilee kotona. Ah, kuinka ihanaa. :)

Mutta nyt alun vastoinkäymisistä huolimatta ovat kuvat vihdoin jopa päässeet tähän postaukseenkin asti ja voin esitellä teille taas yhdet kesäiset lakkaukset, joita on vielä edelleenkin varastossa. (Yllätyitkö? Minä en.) Onneksi nämä taitavat olla näillä näkymin viimeiset sellaiset, joten päästään vihdoin syksyyn munkin blogin puolella!

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Essence -Shade Of Happiness
China Glaze - Goddess
Mont Marte - Titanium White
Mont Marte - Yellow Ochre
Dermosil - Top Coat 

Nämä kynnet ovat tosiaan siis tehty kesällä ja näiden lakkausten kanssa lähdettiinkin matkustamaan kohti Viroa. Päätettiin tosiaan ystäväni kanssa, että tänä kesänä olisi kyllä jokin reissu pakko järkätä ja näin ollen suunnittelun alle tuli pieni miniloma Tallinnaan. Hyvät ostospaikat ja kauniit vanhan kaupungin maisemat mielessä alettiin tilailla hotelleja ja junia kohti tätä odotettua hengähdystaukoa ainaisten Suomen vesisateiden keskelle. Ja siis voi vitsi kun kerrankin kävi hyvä tuuri! Säät koko reissun ajan olivat aivan mahtavat, lämpötilat hipusivat reilusti yli 20 asteen eikä kertaakaan satanut vettä tai ollut oikeastaan edes pilviä. 

Kukkaron nyörejä tuli löyhdytettyä aika roimasti tuolla matkalla, mutta minkäs sille teet kun ihan liikaa on kaikkea mielenkiintoista ja ihanaa ostettavaa ympärillään. Miniloma oli kyllä erittäin onnistunut ja ensi kesänä on kyllä pakko järkätä taas jotain reissuntapaista. En ole miesmuistiin käynyt ihan kunnolla etelässä, kun erilaiset kiireet ja velvoitteet ovat aina pitäneet minut tiukasti kiinni Suomessa (kuten opiskelu).  Nyt kun lukiokin on jo loppunut ja välivuottakin pidetään niin voisi olla aika hyväkin aika nähdä taas maailman menoa muuallakin kuin näillä kotikonnuilla!

Reissasitteko te kesällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti