tiistai 17. lokakuuta 2017

Quick and easy

Flunssahuoneelta päivää! Jokavuotinen syysflunssa on taas tullut vierailulle tälle puolelle ruutua ja tässä nyt sitten lääkäriaikaa odotellessa naputellaan uutta postausta. Alkaa olla vähän surkuhupaisaa jo tämä minun lääkärillä käyntini, kun tietää aika hyvin itsekin jo sanoa diagnoosin. Itsellä syysflunssan jälkiriesana seuraa aina tuo iän ikuinen korvatulehdus, joka tietenkin vaatii antibiootit parantuakseen ja ne taas vaativat lääkäriltä reseptin. Voisi jo melkein tehdä jonkun säännöllisen kerran-vuodessa-reseptin, joka aina syksyn tullen ilmottaisi olemassa oloaan kolauttamalla postiluukusta lääkkeet korvatulehdukseen. 

Tällä viikollahan olisi suunnitelmissa käydä Helsingissä I Love Me-messuilla, joka on jokasyksyinen kohokohta ainakin itselleni. Aika vinkeästi pitäisi tuonne lääkärille siis päästä, jotta ehtisi olokin vähän parantua ennen messuja. Juna- ja messuliputhan ollaan siis varattu jo kuukausi sitten ja messuilla on taas vaikka ja mitä ihanaa tiedossa, joten sinne mennään vaikka olisi jalkakin irti. Ensi vuonna alan kyllä jo hyvissä ajoin suurkuluttamaan inkivääriä ja ties mitä monivitamiineja, jotta vältyttäisiin tältä jokavuotiselta ruljanssilta. 

    

Mutta niin. Niihin kynsiin sitten. Tosiaan niinkuin viime postauksessa jo sanoinkin kesäisten lakkausten loppuneen, niin juu eivät olleet loppuneet vielä. Kuinka ollakaan, sieltä kameran syövereistä löytyivätkin vielä nämä lakkaukset unohdettuina ja esittelemättöminä. Tässä ne siis nyt ovat. Erittäin yksinkertaiset ja helpot lakkaukset tosin, mutta kuka on sanonut että kynsissä pitäisi olla aina tuhat asiaa meneillään samaan aikaan.

Pohjalla kaikissa kynsissä siis Essencen My Hula Hoop, joka on juuri tuossa vaaleanpunaisen ja violetin välimaastossa hapuileva sävy. Itse sanoisin tämän olevan hiukan enemmän kallellaan violettiin, mutta vain hiukan. Laatu oli perushyvää Essenceä ja sävy kaikessa haasteellisuudessaan erittäin valloittava. My Hula Hoopin päälle asettelin aimo kasan hopeita glittereitä ja sen jälkeen tarvittiin enää päällyslakka. Erittäin tekijänsä näköiset lakkaukset tuli taas tehtyä.

     
      
Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - My Hula Hoop
Dermosil - Top Coat
+ hopeisia glittereitä

Ootteko menossa messuilemaan? Joko teidät on käynyt läpi syysflunssa?
Syksyistä tiistaita! ♥

6 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet. Täällä flunssa kävi kylässä jo kuukausi sitten, kaikesta ennakkolääkinnästä huolimatta :( Mutta onneksi siitä on selvitty ja messuillehan sitä pitää suunnistaa :) Pikaista toipumista! Kiitos Nenna-Sofian postauksen löysin blogiisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, en siis suinkaan ole ainoa, joka saa flunssailla näin syksyllä. :(
   Kiva kuulla, että olet löytänyt blogiini. ♥ Kivaa messuviikonloppua! :)

   Poista
 2. Nää kynnet on suloisen kauniit ♥
  Mun syysflunssa taisi mennä parin päivän nokanryystämisellä ohi kuukausi sitten.
  Messut myös jää välistä, kun ei täältä pohjoisesta lähdetä kovin edullisesti käymään pääkaupunkiseudulla. Harmittaa toisaalta, kun olisi päästä kiva näkemään paljon hypetettyä tapahtumaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista Heidi! ♥
   Äh voi että ompas ikävää. :( Täältä Länsi-Suomestakaan ei kyllä kovin halvaksi tule tuo reissaaminen tuonne pk-seudulle, mutta kun kerran messuilla käy, ei sieltä oikein pysty poissakaan enää pysyä. Pohjoisesta tuleminen tuo varmasti vieläkin lisää maksettavaa matkoihin. Toivottavasti sunkin toive messuille pääsystä vielä toteutuu!

   Poista
 3. Voi sun kanssas! :( Pikaisia paranemisia ♥♥ Ootko muuten minä päivänä tuloissa messuille, ja ajattelitko käydä Cesarssilla? Olis kiva törmätä! :)

  Kynnet nyt on niin tyylikkäät kun olla voi, ei nämä tosiaan mitään monimutkaisia koristeluja kaipaakaan <3 Ja pakko sanoa, että mun silmissä tuollaiset glitter placementit on kaikkea muuta kuin yksinkertaiset, huh miten mulla menis hermo tuollaisia tehdessä! Ja vielä joka kynteen! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset kynsikehuista ja kovaa kyytiä yritetään täällä parannella! ♥♥
   Oon menossa lauantaina messuilemaan, mutta Cesarssilla asti en valitettavasti pääse käymään vaikka siellä käyntikin olisi kovasti houkuttanut. Heti aamusta ollaan jo messuilla ja vasta varmaan ihan viime tingassa lähdetäänkin. :D
   Olisi kyllä mukava siellä messuillessa törmäillä! :)

   Poista