tiistai 31. lokakuuta 2017

I Love Me 2017-kynnet

Jonossa kahdennet I Love Me-messulakkaukset olisi nyt tehtynä ja tänään olisi vuorossa sitten esitellä näitä mun tämän vuoden lakkauksiani. Eiväthän nämä tietenkään missään suuressa roolissa itse messuilla olleet, mutta tykkään silti aina vuosittain nähdä hiukan vaivaa messujen eteen. Tänä vuonna lakkausten idea noukittiin kaikkien suureksi yllätykseksi Pinterestistä. Tosiaan minullahan oli siis heti alusta alkaen ihan selkeä visio siitä miltä halusin kynsieni näyttävän ja sen vision voittekin nähdä täältä. Ensimmäisiä glittereitä asetellessa huomasin kuitenkin, että vähän liian lyhyillä kynsillä oltiin tällä kertaa matkassa ja näin ollen esikuviensa mukaiset "glitterliu'ut" jäivät hiukan pliisuiksi. Pidemmillä tippiosuuksilla olisi varmasti saatu hiukan vahvempi ja selkeämpi glitterliu'un efekti aikaiseksi, mutta näitä luonnonkynsiä ei tuosta nuon vain pidennetäkään. Vähän siis meni glitterien ahtaamiseksi nämä lakkaukset, mutta ei se mitään kun lopputulos kuitenkin miellyttää. 


Oon itse ehkä vähän liiankin tarkka siitä, miten ja missä glitterit ovat lakkauksissani. Glittereillä täytyy olla jokaisella oma paikkansa ja niiden tulee kaikkien olla harmoniassa toistensa kanssa. Muuten alkaa epätasaiset glitter-röykkiöt häiritä niin paljon, että päädyn kuitenkin lisäämään ja korjailemaan lakkauksiani jossain myöhemmässä vaiheessa. Siksi siis näidenkin lakkausten glitterit on aseteltu jokainen yksitellen hammastikulla juuri sille tarkoitettuun paikkaan. Jokaiseen kymmeneen kynteeni. Myönnetään tosin, että tuota glitterdustia oli hiukan mahdotonta yksitellen lisäillä, mutta sitäkin yritin mahdollisimman tarkasti ja varovaisesti lisäillä.

Näitä lakkauksia nyt kuvista tiiraillessa ei varmaankaan pysty huomaamaan sitä aikaa, mikä tuli selkä kyyryssä ja kieli keskellä suuta glittereitä asetellen käytettyä. Taisin käyttää ainakin ruhtinaaliset kaksi tuntia pelkästään vasemman käden kynsien kanssa väkertelyyn. Seuraavana päivänä sitten sama rupeama oikean käden kynsien kanssa. Niin ja meinasin muuten alkaa vielä maalailemaan akryylimaaleillakin muutamaan kynteen. Jokin suurempi voima tosin vakuutti minut siitä, että tahdon pitää vielä viimeiset hermojen riekaleeni tallella, joten maalaukset saivat jäädä pois.

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Essence - Wild White Ways
Mont Marte - Titanium White
Dermosil - Top Coat
+ kultainen glitterdust
+ Mereneid Sarin glittermixit

Oon tosiaan muutamaan otteeseen saanutkin kysymyksiä siitä, miten ihmeessä jaksan käyttää näinkin paljon aikaa glitterien asetteluun tai muiden tarkkuutta vaativien yksityiskohtien väkertämiseen. Enkä kyllä yhtään ylläty, jos tätä muutkin ihmettelevät. Itsekin aina tasaisin väliajoin vakuutun siitä, että olen ihan pähkähullu, kun vapaaehtoisesti otan tällaisia hermoja raastavia lakkauksia työn alle. Itse tosin näen glitterien asettelun (tai akryylimaaleilla maalaamisen) tosi rentouttavana puuhana ja siksi niihin tuleekin aina vahingossa kulutettua hiukan odotettua enemmän aikaa. Ja onhan kynsien koristelukin oma taiteenlajinsa. Ja koska taidemaalarina oleminen ei ainakaan vielä kuulu omiin harrastuksiini, toimii taulun sijasta alustana omat kynteni!

Taiteen täyteistä tiistaita! ♥

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi kun onkin kauniit glitterkynnet ja oot varmasti nähnyt paljon vaivaa! ❤️
  Mä oon aina tykännyt piirtämisestä ja maalaamisestakin, mutta aikuisiällä mulla on ollut joku ihme lukko päällä enkä ole tehnyt kumpaakaan. Mutta ajattelen aina että kynnet ovat nykyään mun maalaus- ja piirustusalustoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suuret kiitokset Maiju! ♥
   Itsekin olen jo pienestä pitäen kokeillut jos jonkinlaisia eri taiteen ilmentämismuotoja, mutta mitkään niistä eivät ole sitten olleet oikeen mun juttuja. Nyt oon kuitenkin löytänyt kynnet, joita oon jo tosi pitkään tehnytkin ja innostus on vieläkin lähes muuttumattomana pysynyt, joten oon tuuduttaudunut ajatukseen näiden olevan se just mun juttu ilmentää taidetta. :)

   Poista