lauantai 27. huhtikuuta 2013

Flormar - 424

Päätin lakkailla pitkästä aikaa ranskalaiset manikyyrit. Ihme oli, että minunkin lyhyille sopi ranskikset. Oon kartellu aina ranskiksia, koska mulla on aina vaan niin lyhyet kynnet eikä ne suostu kasvamaan! Lohkeilee vaan minkä ehtii. ( Ja kyllä, olen ostanut Mavalan Scientifiqueta. Sitä nyt sitten testaillaan. ) 

Anyway. Pidin näistä kynsistä nääääin paljon. Lakkaaminen oli multa oikea urotyö. Flormarin mintunvihreä ihanuus raidoittui minkä ehti ( vika voi tietysti olla lakkaajassakin ). En vielä silti luovuta! Saan tuon vielä tottelemaan. Se on sitten eriasia, että miten. Lakka on niin ihanan värinen, joten jaksan taistella. Päätin lisätä kärkiin vielä jotain säihkettä, joten lakkasin kerroksen Flormarin U01:tä. Kultainen shimmeri sopi tähän täydellisesti ja se näkyi hyvin vaikka pienen alueen sillä lakkasinkin. Kuvissa shimmeriä voi vähän ehkä erottaa, mutta en sitä kaikessa loistossaan saanut taltioitua. Alemmassa kuvassa yritin saada sitä paremmin näkyviin, ja kyllä se sieltä erottuu kunhan oikein tarkkaan tihrustaa. Koristeltua lakkaukset päätin matata kynnet. Ja niin olin saanut oikein minun tyyliset kynnet! Näillä taisinkin olla peräti viisi päivää. 


    Käytetyt lakat: 
    Yves Rocher - Aluslakka
    Flormar - 424 ( ranskisten pohja )
    Flormar - U01 ( kultainen shimmer )
    Flormar - Matifying top coat 
    + pisteet Wild Mildin kaksipäisellä nail-art lakalla ja kynsitarra


PS. Kävinpäs taas piitkästä aikaa kuvailemassa! Ihanasti huomaa kesän olevan tulossa, kun elämä lisääntyy meidän takapihallakin! :) 

4 kommenttia:

 1. Ompa ihan mahtava kuva kurresta!

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva kurre-kuva! Ja ihan hauskat lakkauksetkin, toi matta-päällyslakka saa kynsipedinkin näyttämään jännän mattaisalta... Onko Yves Rocherin aluslakka mieluisa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse pidän ainakin kovasti. Peittää keltasuudet kynsistä todella hyvin! :)

   Poista