torstai 10. huhtikuuta 2014

Luonnollisia ruusuja

Nyt, kun puuduttava koe rupeama on vihdoin ohi, ehdin postata teille yhdet nudekynnet joiden teosta on jo jonkin aikaa. Halusin testata mulle saapunutta OPIn Don't Bossanova Me Around:ia. Olen lukenut moooooonesta blogista lakan laadun olevan erittäin hyvä ja peittävyyskin mainio. Omaa mielipidettäni tästä en vielä kunnolla osaa sanoa, sillä lakkasin tällä aivan kauheassa kiireessä, enkä pystynyt rauhassa levittää lakkaa niinkuin yleensä. Lakkausoperaatio ei siis ollut ihanteellinen, joten sain aikaiseksi raitoja vielä toisellakin kerroksella. Nopeasti pikakuivattaja tippoja päälle ja hullua puhallusta kynsiin (tietoa ei ole, auttaako kyseinen, mutta puhaltelimpas kuitenkin :D. Illallla kynsiä katsellessa huomasin saaneeni mahtavasti ryppyjäkynsiin.Ääärh.

Seuraavana päivänä tarkoituksena oli lakata uudella lakalla kynnet, mutta en halunnut ottaa DBMA:ta pois, joten tein kynsiin peittävät koristelut leimaamalla. Eihän se onnistunut sinne päinkään. Leimat levisi ja Gina Tricotin kauhupäällyslakka sai aikaan kuplia ja kuplia. Äääh. Tarvin uuden päällyslakan. Ei tuolla saa yksiäkään kynsiä tehtyä niin, ettei se kuplisi. Nimettömään en halunnut enää leimoja, joten lisäsin Golden Rosen 118:saa. Kyllä mä loppujen lopuksi näistä pidin kovastikin, kunhan ei liian läheltä tuijotellut. 
  
Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - Dont Bossanova Me Around
Golden Rose - 118
Konad - Black
Gina Tricot - Top Coat
+Bundle Monster 323

Kynnet kun olin saanut poistettua, tajusin etten ollut ottanut kameralla yksiäkään kuvia kynsistä! Onneksi kännykästäni löytyi välttävä otos, josta ei kyllä kauhean hyvin DBMA:n sävy erotu, mutta edes kynsistä saa jonkin verran näyttöä. Teen varmasti DBMA:lla vielä uudet kynnet, joten silloin siis parempi arvio siitä. :)

8 kommenttia:

 1. Tosi hienot kynnet. :) Ihanat leimat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon itsekkin aivan rakastunut tuohon leimaan!

   Poista
 2. Oi wau, jaksan aina vaan ihastella noita ruusuleimoja kynsissäs! Sopii jotenki niin hyvin sun kynsilles tuo kuvio:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Toi on kyllä ehdottomasti mun lemppari leima! :)

   Poista
 3. Nätit on lakkaukset!!

  Ja pakko kehaista tähän samaan palaan sun blogin siistiä ulkoasua ja kuvien kauneutta, selatessani useita eri blogeja peräjälkeen tällaiset asiat vaan välillä pomppaa joidenkin kohdalla positiivisena silmään.. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että blogini ulkoasu on siisti! Itse näen aina jotain parannettavaa ja muiden blogit näyttää silmiini paljon kauniimmilta. Ehkä pitää lopettaa turha täydellisyyden hakeminen. Kiitos ihanasta kommentista! :)

   Poista