lauantai 5. huhtikuuta 2014

Irtoglitter

Eilen sain älynväläyksen ja tajusin, etten ole postannut melkein kahteen viikkoon! Leuka meinasi tippua maahan, sillä mulla ei ole tälle postaustauolle mitään syytä. Oon tehnyt kynsiä aivan normaaliin tahtiin ja innostuskin kynsien lakkailuun on aivan normaalilla tasolla (nimim. joka päivä nettikauppojen sivuilla lakkojen ihailua nenä kiinni ruudussa, hapuillen "lisää ostoskoriin"-nappia.) Yksi osa syy voi tosin olla myös se, että olen päässyt koneelle viimeksi kaksi viikkoa sitten. Tabletilla postaaminen on edelleenkin ehdoton ei, sillä blogiin kirjoittaminen niillä on aivan KAUHEETA. Muuten ovat kyllä oikein käytännöllisiä, kun parissa minuutissa pääsee nettikauppojen sivulle, eikä tarvitse odottaa koneen avautumista. Nyt voin suoraan sanoa, että ensi viikolla ei taida postauksia tulla ainakaan ennen torstaita, sillä koulussa on kokeita nyt tiistaina, keskiviikkona ja torstaina, joten kirjojen orjana ollaan. Epätoivoisesti odotan kesälomaa...


Halusin pitkästä aikaa lakata ihanalla Golden Rosen 62:sella. Tekstuurilakka, pinkin värinen, sininen shimmer. Tarviiko mun enää kertoa enempää, että tää on aivan ihana. Nyt moni ajattelee varmaan, että "Wow, varmaan hieno lakka." Ja voin sanoa, että kyllä se sitä on! Tässä kohdassa tuleekin lievä WTF-moment, kun kerron, että päätin lisätä irtoglitteriä kynsien tyviin. Miten irtoglitter voi sopia tekstuurilakkaan?! Hyvin. Todella hyvin. En olisi uskonut, että nämä kaksi asiaa sopivat yhteen, mutta kyllä ne vaan sopivat. Nämä kynnet olivat hirmu kivat. Harmi vaan, että glitterit alkoivat rapista kynsistä pois lähes heti, sillä päällyslakkaahan ei luonnollisesti tekstuurilakan päälle laiteta. Lyhyt ikäiset kynnet siis.


Käytetyt lakat: 
Gina Tricot - Base Coat
Golden Rose - 62
+ irtoglitter

OPI Underneath The Mistletoe, Red Hot Rio, I Snow You Love Me

Näin loppuun vielä kuva uusimmista lakoista, jotka viime viikolla mulle kotiutuivat. Ja voin sanoa, että olen rakastunut! 

2 kommenttia: