maanantai 13. lokakuuta 2014

Uutta ja vanhaa part. 2

Olen jo kauan halunnut toteuttaa uusinnat näistä keväällä tekemistäni kynsistä. Tuolloinen magneettilakka Flormarin MG07 korvattiin nyt saman merkin MG04:llä. Strassit ja tekstuurilakka muuttuivat hopeasta vaaleanpunaisiksi, joten punasävyillä mentiin. 

Magneettikuvion saamisessa kynsille ei ollut suuria vaikeuksia, lukuunottamatta peukaloa, joka meinasi olla liian leveä magneetille. Oon tykännyt Flormarin magneetista kovasti, sillä sen käyttötekniikka on helppo ja kuviokin on kiva. Ei vaadi turhia ärräpäitä tehdessä, ellei ole yhtä kömpelö kuin minä ja saa sohaistua kynteänsä aina itse magneettiin. Käytetyt lakat: 
Gina Tricot - Base Coat
Flormar - MG04
Golden Rose -  46 (OPIn alla pohjustamassa)
OPI - Pussy Galore
Dermosil - Top Coat
+ vaaleanpunaisia strasseja

Ja sitten lopputulos. Kynnet onnistuivat niinkuin pitikin, mutta eivät näyttäneet kynsillä niin hienoilta kuin olin kuvitellut. Etu- ja pikkusormiin olisi varmasti sopinut paremmin hopea tekstuurilakka ja nimettömiin ja keskisormiin hopeat strassit. Lakkaukset eivät kynsilläni viihtyneet päivää pitempää ja jo seuraavana päivänä lakkailtiin uusia.

Itse nautin alkaneesta syyslomastani uusia kynsiä lakkaillen. Kivaa alkanutta viikkoa!

7 kommenttia:

  1. Nää on ihanat! Mulla taitaa olla tuo sama flormarin magneettilakka ja muutama muukin väri samaa magneettisarjaa, mutta en vaan ikinä saa sitä kuviota koko kynnen leveydeltä :( ilmeisesti liian kaarevat kynnet tai jotain. Niin ja sohin kanssa aina ainakin joka toisen kynnen siihen magneettiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Hyvä etten ole ainoa, joka saa sohaistua kyntensä siihen magneettiin! Ärräpäitä mutisten aina siivoilen lakkaista magneettia. :D

      Poista