perjantai 6. helmikuuta 2015

Mangoa kera tikrujen

Tänään vuorossa eläinkuosia taasen. Yllätys yllätys. Tällä kertaa mennään vaan leopardikuosista poiketen tiikereillä. Halusin testailla MeikitHeavenilta saatua Peggy Sagen kultaista nail art-lakkaa, jonka yhdistin siskolta joululahjaksi saamaani oranssiin OPIn Where Did Suzi's Man-Go?:hin. OPI pääsi koristamaan peukaloja sekä etu-ja pikkusormia. WDSMG:llä oli oikein hyvä levittyvyys eikä lakatessa tullut mitään ongelmia, peitti kahdella kerroksella ja kuivui nopeasti. Nimettömiin lakkasin Isadoran Gold Crushia ja keskisormiin luottovalkoistani eli Gina Tricotin Whitea. Peggy Sagella maalatut seeprat onnistuivat hyvin ja niiden maalauskin oli hyvin helppoa ohuen siveltimen ansiosta. 

Tykästyin OPIn mangolakkaan sydän juuriani myöten, sävy on aivan tajuttoman herkullinen, ah! <3 Jos pidät oransseista lakoista ja hyvä käytöksisistä sellaisista, tarvitset tämän aivan ehdottomasti. Ja ei, ei ole muuten lähimaillakaan Essien Tart Decoa, jos sillä luulit säästyväsi tämän lakan ostolta. Tarvitset molemmat niin kuin mäkin, heh.  

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - Where Did Suzi's Man-Go?
Gina Tricot - White
IsaDora - Gold Crush
Peggy Sage - Bronze Metallise
+ kultaisia glittereitä 

Sanoisinko, että oikein mun näköiset lakkaukset. Viihdyinkin näillä huimat puolitoista viikkoa! 

Tällä kertaa ei tämän enempää juttua irtoa, jotenka minäpä tästä pakkaan laukkuni ja lähden perjantain viettoon tv:tä katsellen. Kivaa viikonloppua! :)

18 kommenttia:

 1. Kivan täydelliset lakkaukset taas! :D Oon niin kateellinen.. :3 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katri!! <3 Vaikka eihän nämä nyt ihan täydelliset sentään ole. ;D Mä oon kateellinen sun leimaus taidoille!

   Poista
 2. Oii kun on nätti lakkaus! Kaikki elementit sointuu toisiinsa täydellisesti <3

  VastaaPoista
 3. Moikka, nimitin sut mukaan Liebster Awardiin! :) Voit käydä katsomassa tarkemmin mistä on kyse mun blogissa: http://nail-it-to-the-ground.blogspot.fi/2015/02/the-liebster-award.html

  VastaaPoista