torstai 26. helmikuuta 2015

Lempiväriä mustalla pitsillä

Vuorossa erittäin helpot lakkaukset, jotka ovat todella yksinkertaiset toteuttaa. Mustat pitsinauhat ovat nimittäin tarroja, jotka sisältyivät Meikit Heavenilta saamaani pakettiin. Mulla on aina ollut vähän epäilevä asenne kynsitarroja kohtaan, sillä ne vähäiset tarrat, joita olen kokeillut on aina jääneet ärsyttävästi törröttämään vielä päällyslakankin jälkeen. Nämä tarrat olivat kuitenkin yllättävän hyviä ja positiivinen yllätys, sillä nämä olivat tarpeeksi ohuita, etteivät ne jääneet törröttämään enää päällyslakan jälkeen. Nämä myös asettuivat kynsille tiukasti, eikä asettelussakaan ollut suurempia vaikeuksia, muuta kuin tarrojen saaminen kynnelle samallalailla kuin viereisessä kynsissä. 


Pohjavärinä lakkauksissa ehdoton lempivärini keltainen. Keltainen on ihanan pirteä ja keväinen väri, jota voisin sutia kynsilleni vaikka aina! Mustat pitsitarrat sopivat todella hyvin näihin lakkauksiin vaikka vähän ehkä amppari-fiilikset tulikin. Yhdistän kyllä joskus vielä uudelleenkin keltaisen ja mustan toisiinsa. Niin hyvin ne toimivat mielestäni yhdessä!

Keskisormessa ja nimettömässä Essencen vaaleankeltainen creme Love Is In The Air, joka vaaleankeltaiseksi lakaksi levittyi ja peittyi todella hyvin. Kaksi paksuhkoa kerrosta, eikä sen jälkeen enää mistään pilkistellyt kynsien rajoja. Tekstuurina lakkauksissa lemppari tekstuurilakkani, Lumenen Kultahiekkaa. Kirkas ja kimaltava keltainen, jota olen hamstrannut säästöihin jo kolmen pullollisen verran, hups. :D Eipähän ainakaan lopu kesken. Hopeat strassit päättivät sulaa erittäin lahjakkaasti epämääräisiksi mölteiksi. Hienoa kerrassaan! Mä en edes laittanut näiden päälle päällyslakkaa, joten olivat kyllä erittäin herkkiä sulamiselle. Höh.

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Wanna Be Your Sunshine (Lumenea pohjustamassa)
Essence - Love Is In The Air x2
Lumene - Kultahiekkaa
Peggy Sage - Gel Effect Top Coat
+ Peggy Sagen kynsitarrat
+ hopeita strasseja

Kuten jo varmaan osasitte arvatakin, tykkäsin näistä kuin hullu puurosta! Kivan yksinkertaiset ja helpot tehdä. Harmi vaan, että sain kulutettua jo kaikki tällaiset pitsitarrat tuosta arkista näihin kynsiin, joten täysin samanlaisia toisintoja näistä en enää voi tehdä. Onneksi arkissa on vielä kolme erilaista pitsitarraa jäljellä!

Pitääkö muut keltaisesta vai onko väri ehdoton ei?  

16 kommenttia:

 1. Jestas... taas yhdet täydelliset kynnet... ♥___♥ Voitko antaa noi mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti Katri! <3 Pitääpä yrittää lähettää postissa ;D

   Poista
 2. Kivoilta näyttää!

  Mulla on keltaiseen sellainen vaihteleva suhtautuminen, periaatteessa tykkään värin pirteydestä ja tiettyjä sävyjä pidän joskus mielellänikin vaatteissa tai kynsillä, mutta välillä tulee jostain syystä kausia että koko väri on aivan pannassa, mutta voi olla että samaa ilmiötä osoitan myös muita värejä kohtaan eri aikoina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Sulla on vähän samanlainen tapa suhtautua keltaiseen kuin mulla siniseen! Joskus haluan lakata sinisellä useasti ja joskus taas väri ei meinaa napata ollenkaan. Hassua :D

   Poista
 3. Upeat kynnet! :) Keltainen näyttää noissa tosi nätiltä, mä olen vähän vaan vähän huono käyttämään sitä omilla kynsilläni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos! :)
   Keltainen on kyllä sellainen väri, joka jakaa mielipiteitä suuntaan ja toiseen. :D

   Poista
 4. Tosi ihanat kynnet.:) Mää tykkään keltasesta kynsillä kans, mut harvemmin silti tulee lakattua sillä. :D Keltanen on nii aurinkoine väri ja keväinen jaja.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Keltainen on kyllä ihanan pirteä ja aurinkoinen väri :D

   Poista
 5. Sulle on haaste mun blogissa ;)
  http://tuikutus.blogspot.fi/2015/03/liebster-award.html

  VastaaPoista