sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

The LIEBSTER award x2

Huh! No nyt on haasteita kiertänyt blogeissa ihan kulovalkean lailla ja mutkin saatiin haastettua tähän haasteeseen jo kahdesti. Viveka ja Katri siis minut tähän haastoivat ja päätinkin urheasti vastailla kummankin 11 kysymykseen, joten postauksesta tulee pitkä. Varatkaa vaikka kupillinen teetä ja suklaapatukka mukaan tätä postausta lukiessanne, sillä tästä tulee pitkä! Yritin vastailla kuitenkin mahd. lyhyesti kysymyksiin, ettei ihan kilometri postaukseksi menisi. Olishan se ihan kiva, jos joku tämän postauksen jaksaisi lukeakkin.Ensimmäiseksi vastailin Vivekan kysymyksiin!

1. Miten muut ihmiset (lähipiiri, puolitutut jne.) suhtautuvat bloggaamiseesi?

- Hmm, en oikeastaan tiedä tarkalleen, että miten, sillä en oikeastaan puhu muille ihmisille paljon blogistani. Lähipiiri pitää bloggaamistani ihan normaalina ja joskus voivat kysyä jotain blogiini liittyvää, mutta eivät oikeastaan sen kummemmin. Vielä ei ole yhtään tuttua tullut vastaan, joka olisi suhtautunut bloggaamiseeni negatiivisesti. Joskus selitin ystävälleni jotain blogiini liittyvää, jolloin kaverini totesi, että "Ai niin joo, sulla on blogi! En muistanutkaan!" Joten eipä se suuri asia lähipiirissäni ole ja hyvä niin.


2. Mitkä ovat oudoimmat hakusanat, joilla blogiisi on tultu?

- Mun blogiin ollaan tultu aika normaaleilla hauilla kuten "gina tricot kynsilakka" tms, mutta joskus hämmästyin, kun blogiini oli tultu peräti neljä kertaa hakusanalla "perse". Ei tainnut löytää etsimäänsä. ;D


3. Voisitko joskus kuvitella bloggaavasi aivan jostakin toisesta aihealueesta kuin nyt?

- Jos en olisi niin epävarma laittamaan itsestäni kuvia nettiin, bloggaisin varmasti vaatteista, sillä vaatteiden osto on toinen paheeni kynsilakkojen ja hajuvesien oston lomassa! Toinen aihe blogissani voisi olla myös valokuvaus, joka itseasiassa oli pääpainoinen aiheeni blogini alkuaikoina, mutta kun kynnet alkoivat kiinnostaa aina vain enemmän ja enemmän, jäi valokuvaus pikkuhiljaa pois blogistani. Postauksen kuvat olen tosiaan ottanut Teneriffalta eläinpuistosta vuonna 2013 enkä ole muistaakseni niitä täällä ennestään edes näyttänyt! 4. Mitä vihaat kaikista eniten?

- Vaikea kysymys, kun en yleensä pohdi asioita joita vihaan. Voisinkin sanoa asian, joka saa minut aina leimahtamaan liekkeihin niin tapahtuessa. Nimittäin. Voiko oikeasti olla ärsyttävämpää, kuin ihmiset, jotka katsovat sinua päästä varpaisiin. Jo heidän katseestaan näkee, että en taida heitä kauheasti miellyttää joko vaatteillani tai ties mistä syystä. En tiedä allekirjoittaako muut tämän, mutta olen itse huomannut sen useasti ja siis oikeasti AAAAAAAAARGH, ehkä ärsyttävintä ikinä.

5. Mitkä ovat viisi sinulle kaikista tärkeintä asiaa maailmassa (ihmisiä ei lasketa)?

- 1.) Terveys
  2.) Onnellisuus
  3.) Rakkaus
  4.) Luotettavuus
  5.) Ruoka

En ollut aivan täysin varma, että olisiko tässä pitänyt olla joitain konkreettisia tavaroita ja asioita, mutta päätin vastata tähän nyt hyvin filosofiselta kannalta. Lukuunottamatta tuota viidettä kohtaa, jota en millään voinut jättää pois listauksesta, sillä minä vain yksinkertaisesti rrrakastan syömistä ja ruokaa, heh.

6. Ruoka, jota ilman et voisi elää?

- Aluksi voisin sanoa, että kyllä mä tätä ilmankin voisin ehkä juuri ja juuri kyetä elämään, mutta vaikeaa se olisi. Rankan pohdinnan tulokseksi tuli, että en kykenisi elämään ilman sipsejä. Sipsit ja dippikastike. Nam!7. Onko poliittinen kantasi enemmän oikealla vai vasemmalla, miksi?

- Nyt täytyy sanoa, että erittäin pahan kysymyksen kysyit. Tiedän politiikasta yhtä paljon, kuin avaruusalusten rakentamisesta, joten en osaa vastata tähän. Niillä kahdella lukion pakollisella yhteiskuntaopin kurssillakaan ei taida näihin olla apua (joista toinen on sitä paitsi vielä käymättä XD). Ei ole ihan mun kuppi teetä tämä politiikka, sori! :D


8. Mitä mieltä olet ydinvoimasta?

- Ja kysymykset sen kuin vain vaikenee! Osaltaan minua ärsyttää ydinvoima hyvin paljon, mutta toisaalta olen asiaan aika välinpitämätön. Esimerkiksi, ydinvoimasta tulleiden radioaktiivisten jätteiden hautaus syvälle maahan on minusta vastuutonta, eikä kestävän kehityksen kannalta ollenkaan positiivista. Toisaalta tiedostan kyllä, että ilman ydinvoimaa ja muita uusiutumattomia luonnonvaroja, ei maailmassa ihmisten sähköntarvetta pystyttäisi kattamaan vain pelkällä uusiutavalla energialla. Onneksi uusia ekologisempia sähköntuotanto tapoja, kehitellään kokoajan, joten voin pyrkiä unelmoimaan siitä, että vielä jonain päivänä ydinvoimasta pystyttäisiin luopua kokonaan.


9. Mitä mieltä olet piratismista tai Piraattipuolueesta?

- Piraattipuolueeseen ei kanssa ole mielipidettä, sillä politiikasta kovinkaan tietävä ihminen en ole, enkä sen puolin piratismistakaan tiedä oikein mitään, joten selvää mielipidettä mulla asiaan ei ole. (Ompas mun vastaukset hyviä, kun mihinkään ei ole suoraa mielipidettä :D)10. Oletko jo henkisesti valmistautunut tämän kevään eduskuntavaaleihin?

En. :D

11. Mikä on elämän tarkoitus?

Elää hetkessä. Ei eilisessä tai huomisesssa vaan tässä päivässä, joka eletään vain kerran.:)Ja sitten Katrin kysymykset!


1. Oletko 100% tyytyväinen omaan blogiisi, vai haluaisitko muuttaa siitä jotakin?

- Olen kyllä aika tyytyväinen blogiini tällä hetkellä! Usein stressaan postaustahdistani, varsinkin kun monet tuntuvat olevan todella tarkkoja bloggaajien postaustahdeista. Olen kuitenkin sitä mieltä, että postaan silloin kun minulla on siihen aikaa, enkä edes pyri tasaiseen bloggaustahtiin, ettei bloggaamisesta ala tulla minulle pakkopullaa. Kuvien laatua haluaisin kyllä parantaa. Sekin on osoittautunut yhdeksi ikuisuus projektiksi. Aina on jotain parannettavaa!

2. Kuvaile haasteen antajaa ja/tai hänen blogiaan kolmella sanalla.

-Katrin blogi on pirteä, hyvälaatuinen (niin kynsien kuin kuvienkin suhteen) ja postaukset on aina hyväntuulisesti kirjoitettu! (pitäisi itsekin ottaa mallia, kun tuntuu, että itse valitan aika paljon täällä mun blogissa, hyi mua!:D)

3. Bravuurisi keittiössä?

- Munakas! Namnam. Helppoa ja nopeaa.4. Minkä värinen pyyhe sinulla on?

- Monta eri väristä! Ei yhtä tiettyä.

5. Jos katsoisit itseäsi toisen silmin, mitä kadehtisit itsessäsi?

- Varmaan pitkiä kynsiäni, heh!

6. Mikä saa sinut raivon partaalle?

- Tällaiseen vastasinkin jo Vivekan kysymyksessä 4!7. Jos saisit miljoona euroa lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen, mikä olisi kohteesi? Vain yksi!

- Tiettyä säätiötä en tiedä, mutta varmastikin lahjoittaisin rahat jollekkin ilmastonmuutoksen ja kasvihuoneilmiön ehkäisyyn pyrkivälle järjestölle!

8. Jos saisit elää loppuelämäsi vailla minkäänlaista huolta rahasta, mitä tekisit tai lakkaisit tekemästä?

- Ensimmäisenä lopettaisin ainakin yhteiskuntaopin ja historian lukemisen! Sen jälkeen lopettaisin opiskelun kokonaan ja minusta tulisi rauhaa rakastava lintubongari. :D

9. Kun ristit kätesi, kumman käden peukalo tulee päällimäiseksi?

Oikean!10. Kirjoita tähän lause, jonka haluaisit sanoa henkilölle X.

" We all are a little broken and that's okay"

11. Kerro jokin nolo kokemuksesi!

- Oltiin eräs syksy Mallorcalla lomailemassa ja päätettiin sitten yhtenä päivänä lähteä käymään rannalla. Noh, minä hetken laiturilla mereen katseltuani menetin jostain kumman syystä tasapainoni ja horjahdin päistikkaa veteen. Oli siinä sitten tosi kiva kävellä ihan litimärkänä kolmen kilometrin matka takaisin hotellille vaihtamaan vaatteita... :D

Näihin haasteisiin on haastettu nyt jo kaikki, keitä itse olin suunnitellut haastavani, joten olen nyt tällä kertaa tosi tylsä enkä haasta ketään! Kiitos haasteista Viveka ja Katri! :)

Oppiko joku jotain uutta musta näistä mun kilometrin pituisista vastauksista? :D

4 kommenttia:

 1. Mä mietin, että miten ihmeessä sun kynsikuvista muka voisi saada enää yhtään parempilaatuisia?! :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan niissä vielä laadun kanssa vaikka kuinka paljon parannettavaa! ;D

   Poista
 2. Kiva kuulla susta enemmänkin, kun yleensä pääaiheena kynnet. =)

  VastaaPoista