keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Kultaiset tarrat kera glitterin

Ajattelin tulla tässä välissä esittelemään vähä uudempia tuotoksia kynsirintamalla, sillä näissä lakkauksissa on yhdet testituotteet BornPrettyStorelta ja ajattelin, että voisi olla parempi vähän hajauttaa näitä testipostauksia, ettei kaikki postaukset sitten ärsyttävästi tule peräkkäin. :)


Tänään siis esittelyssä teille kultaiset tarrat, joita itseasiassa luulin tuotteita valitessani water decaleiksi, mutta niiden saavuttua tajusinkin niiden olevan tarroja. Tämähän ei tietty itseä haitannut yhtään, sillä pidän paljon enemmän kynsitarroista kuin water decaleista. Spottasin myös nyt tuotelinkkiä etsiessäni yhdet tutun näköiset kynnet BornPrettyn tuotekuvassa. ;) Tarrat olivat helppokäyttöisiä, kuten kaikki muutkin tarrat joita bornprettyltä oon saanut testiin! Kynsitarrat on vaan niin kivan vaivattomia vaihtoehtoja, kun haluaa jotain nopeaa koristusta kynsille! Lisäilin tietty vielä kultaista glitteriä (yllärii) tarrojen kärkiin, mikä toi vähän lisää särmää lakkauksiin.

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Love Is In The Air
Zoya - Solange
Dermosil - Top Coat
+ kultaiset glitterit

Nyt kun katon lakkauksia, mietin että oliskohan pitänyt valita pohjalakaksi sittenkin joku muu kuin vaaleankeltainen, kun en tiedä erottuuko noi tarrat tarpeeksi tuosta pohjasta. Jotenkin lakkauksia tehdessä tuli vain kauhea pakkomielle vaaleankeltaiseen lakkaan, kun se tuntui sopivan niin hyvin yhteen tuon Zoyan keltakultaisen tekstuurin kanssa. 

Jos tykästyit johonkin BornPrettyStoren tuotteeseen, kannattaa tilauksen yhteydessä käyttää mun blogin alekoodia AHAH10, jolla saatte -10% alennusta tilauksestanne! Itse en totutusti hyödy linkkien klikkailusta tai tehdyistä tilauksista millään tavalla. :)

Mitäs tykkäätte kynsistä? :) 

12 kommenttia:

 1. Ihanat! Oikeen semmoset elegantit. :D

  VastaaPoista
 2. Jestas, mä huomasin nyt vasta kun sun tekstiä luin, että munhan kynnet ne on siellä BPS:n tuotekuvissa! :D KÄÄKS! :D
  Ihanat nää sun kynnet, ai että kuinka raikkaat. ♥ Oon edelleen superkateellinen sun kynsien muodosta! Miten sä saatkin viilattua niistä noin täydelliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, itsekin mietin että miksi nää on niin tutunnäköiset! Sitten tajusinkin, että Katrihan nämä kynnet on hetki sitten postaillut! :D
   Ja voi että kiitos taas kehuista!! :) <3
   Viilauksesta sen verran, että mulla on niin käppyrä c-kaari kynsissä että menevät melkein itsestään kasvaessaan manteleiksi! Mun ei siis tarvitse kuin reunoja vähän vain viilailla, että ovat jo mantelit. :D

   Poista
 3. Aivan ihanat! Sä kyllä onnistut mun näkökulmasta aina - sekä lakkauksessa että valokuvissa kynsistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos paljon kehuista E-S!! Kiva kuulla, että kuvistakin pidetään. Ne on mulle aina vähän sellainen stressin aihe, että saa ne onnistumaan, mutta nyt voin hyvillä mielin ajatella, että kyllä ne ovat riittävän hyviä. :)

   Poista
 4. Ihanat kynnet! Tuo vaaleankeltainen lakka on tosi kaunis ja musta se sopii hyvin kultaisten tarrojen kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Neilikka!! :) Tuo vaaleankeltainen Essence on kyllä ihana. Uhkaavasti kyllä alkaa näkyä pullossa jo vajaumaa, jäiks! :D

   Poista