perjantai 5. elokuuta 2016

Korallia ja kynsien lohkeamisia

Ihanaa alkanutta elokuuta kaikille! Mulla loppui vihdoin viime viikolla työt ja pääsin taas 100% lukemaan kirjoituksiin! Ilman kommelluksiahan ei töistä selvitty vaan yhden kynnen sain sielä aika pahastikin lohkaistua. Kyseinen kynsi oli vasemman käden pikkusormen kynsi, jonka jotenkin sähläten sain potkaistua (kyllä, ihan oikeasti potkaisin) irti. Kynsi lohkesi sen verran syvältä, että ihoa taisia lähteä vähän kynnen mukaankin ja tuloksena oli että kynsi roikkui inhottavasti vielä ihossa kiinni. Vähän meinasi tulla tenkkapoo, kun verta vuosi mukavasti, sormi oli älyttömän kipeä enkä voinut lohjennutta palaa ottaa irti, sillä se oli vielä ihossa kiinni. Kynsilakat oli pakko ottaa päältä pois, että kynttä pystyisi edes jotenkin saada siedettävämpään asentoon. Kynsilakanpoistoaine kirveli aivan tuhottomasti eikä kynttä/sormea pystynyt liikuttaa käytännössä ollenkaan, sillä kipu oli aina liikahtaessa niin kova. 

Noh, sain kuin sainkin jollain keinolla kynnen paikattua erittäin huterasti. Muutaman päivän pääsinkin tällä korttitalo-paikalla, mutta sitten festareilla sain sen lohkaistua irti. Onneksi festarit oli kotikaupungissa, joten ei muutakuin äkkiä kotiin viemään irronnut kynnen pala talteen, sormeen laastari ja eikun taas menoksi! Annoin kynnen tosiaan kasvaa tässä hetken aikaa ja nyt tässä pari päivää sitten paikkasin sen uudelleen. Tuntuu erittäin huteralta vieläkin tuo paikka, sillä vapaata kasvua ei ole vieläkään juuri nimeksikään asti, mutta saimpas nyt edes paikattua sen. Mun vasemman käden kynsissä on myös toinen paikka, nimittäin etusormessa. Senkin sain hölmöilylläni lohkaistua ja paikkailuahan se taas vaati. Kyllä on pojat käytetty teepusseja tässä taloudessa ahkerasti viime aikoina! Kaikeksi onneksi etusormi on jo melkein kasvanutkin siihen mittaan, että paikan voi pian poistaa. Pikkusormen kanssa menee kyllä vielä tovi, että on taas kokonaan paikkaamaton, mutta onneksi paikkaamisesta tulee kuitenkin kokoajan helpompaa kynnen vapaan kasvun kasvaessa. Kunhan en nyt vain hukkaisi tuota kynnen palaa ennen sitä!

Tämän perjantain esiteltävisssä lakkauksissa ollaan kuitenkin vielä ihan ehjillä kynsillä. Pohjalla koristaa Essencen 109 Off To Miami!, joka on pirteä pinkihtävä koralli creme. Naahin kyseisen lakan joskus Keskiseltä Essencen vasta ottaessa ensiaskeliaan Suomen maaperällä. Onkohan tätä sävyä enää myynnissä? Ei varmaankaan, mutta varapullon olisin mieluusti ostanut jos näitä ständeillä vielä olisi. Glitterinä kynsien tyvissä toimii tällä kertaa kahden Lumenen yhdistelmä. Sweetheart ja Blossom ovat jotain poistokorin ihmeitä, jotka oon napannut mukaan sen kummemmin miettimättä näiden yhdistämistä. Vähän ovat ehkä vaikeita yhdistää ja glittereitäkin meinaa tulla aika vähänlaisesti sutiin, mutta sanoisin näiden olevan ihan ookoo glitterlakkoja. Nimettömiin ja peukaloihin lisäilin joskus muinoin BornPrettyltä saamiani vaalean koralleja niittejä.  

 Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Off To Miami!
Lumene - Natural Code - Blossom
Lumene - Natural Code - Sweetheart
Dermosil - Top Coat
+ niitit

Mitäs tykkäätte kynsistä? Rentouttavaa viikonloppua! :)

6 kommenttia:

 1. Sää se osaat tehä niin ihania lakkauksia! <3 Fanitus, fanitus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon Katarooma! Kiva kuulla, että mun lakkaukset miellyttää! :)

   Poista
 2. No voi että miten nätti lakkaus! ♥♥ Tsemppiä kynsien kunnossa pitoon :)

  VastaaPoista