perjantai 23. joulukuuta 2016

Vihulainen

Se tulee aina joulukuussa. Joululahjastressi nimittäin. Jos yhden yhtä lahjaa ei ole ostettu, saapuu tuo joululahjastressi, kuin hiipien vallitsemaan uhrinsa ajatuksia eikä se lähde sieltä helpolla, joskaan millään pois. Tuo lahjastressi taitaa olla jonkinlainen eliö, sillä se tuntuu kasvavan joka vuosi vain entisestään. Siitä tulee joka vuosi entistä vahvempi ja painostavampi vihulainen, joka kasvattaa muutaman tukun harmaita suortuvia allekirjoittaneen päälakeen eikä se muuten jätä rauhaan ennemmin ennenkuin joka ikinen lahja on ostettu ja paketoitu. 18.12.2016 vihdoin viimeinenkin joululahja päätyi mun joulupukki-pakettiin ja sain viimeinkin aloittaa nuo seuraavat noin 340 päivää kestävät lomapäivät tuosta stressin vihulaisesta. 


Ensi vuonna aloitan joululahjaostokset jo kesäkuussa. Se voisi olla mun uuden vuoden lupaus 2017.


Eikä tämä vielä tässä! Tänä jouluna tuli jopa tehtyä aatolle lakkaukset. Minähän olen tunnettu siitä, etten kovinkaan usein rynnistä tekemään teemalakkauksia juhlapyhien mukaan, mutta näin joulun tullessa halusin tällä kertaa kyllä ehdottomasti tehdä kynsille jotain teeman mukaista. Joulupukkeja tonttuineen ei tosiaan tälläkään kertaa kynsillä nähdä, sillä ne eivät kuulu oikein minun repertuaariini, mutta värit ovat kyllä valikoituneet joulun mukaisiksi!

Tämä tosiaan ei ollut se idea, jota mehustelin jo aikaisemman postauksen tiimoilta, vaan idea muuttui hiukan lakkausprojektin edetessä. Ihan alun alkujaankin mun siis piti tehdä punaiset glitterillä kuorrutetut ranskikset, mutta maalauksina piti toimia lumihiutaleet. Lakatessa kuitenkin aloin epäröimään lumihiutaleiden toimivuutta, joten maalaukset vaihtuivat joihinkin mielen syövereistä tulleisiin koukeroihin. Kuvat sain taitavasti epäonnistumaan totaalisesti eikä lakkaukset näyttäydy kuvissa niin kivoina kuin ne oikeasti mielestäni ovat. Perfektonisti-Anniina nostaa taas päätään... 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
OPI - Red Hot Rio 
Dermosil - Top Coat
+ punaisia glittereitä
+ Lidanin valkoista akryylimaalia

Joko teillä alkaa olla mun ranskiksista kauhea ähky? Jos vastasit myöntävästi, joudun valitettavasti ilmoittamaan, että ranskiksia on tulossa vielä ainakin seuraavat kaksi kappaletta! Sorii, taidan olla taas vähän liian haltioissani näistä! 

Näihin tunnelmiin ja ajatuksiin hiljenee Anniina Julia's tällä erää joulunviettoon. Palailen seuraavan kerran ensi viikon puolella ainakin kolmansien esiteltävien ranskalaisten kanssa sekä vuosikoosteen tiimoilta. Palaillaan silloin taas! 

Mukavaa ja rauhallista joulua kaikille blogini lukijoille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti