maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuosi 2016

Anteeksi mitä? 2017? Nyt jo? Oon aika varma, että oon tippunut täysin ajankulun kärryiltä, sillä 2017 tuntuu olevan vielä jonkun kuuden vuoden päässä niin kuin näin mun käsityksen mukaan. Mutta eipäs se ole, sillä tässä mä nyt esittelen omia lemppareitani kuluneelta vuodelta 2016. Tämä olisi järjestyksessä jo blogin neljäs vuosikooste. Ööh, mitä?


Olisin niin paljon mieluummin kertonut teille siitä, kuinka huikea mun vuosi 2016 oli, mutta valitettavasti en voi sitä sanoa. 2016 oli mulle henkisen kasvun vuosi, sillä heti vuoden alussa tuli vastaan surullisia uutisia ja päätöksiä, joita täytyi tehdä. Oikeastaan loput vuodesta menikin siihen, että opettelin hyväksymään asiat sellaisina kuin ne tästä lähtien olisivat. Vasta syksyn saavuttua, alkoi henkinen jaksaminen olla taas entisellä tasollaan ja fiiliskin oli jo huomattavasti korkeampi. Voin siis sanoa, että 2016 ei päästänyt minua helpolla, mutta nyt kun katson taaksepäin osaan hyväksyä ne asiat, jotka tapahtuivat. Sanoisin siis, että 2016 oli kaikessa rankkuudessaan erittäin opettavainen 365 päivää ja nyt taas hiukan viisaampana lähden elämään vuotta 2017. :)

Lakkasin mä onneksi viime vuonna silti kuitenkin kynsiä, vaikka vuosi ei ollutkaan siitä parhaimmasta päästä. Tässä olisi siis mun yhdeksät lakkaukset viime vuodelta, jotka valikoituivat lemppareiksi!


Blogissa viime vuoden tuomat kolaukset näkyvät ehdottomasti postauksien ja lakkauksien määrässä. Jostain oli pakko karsia pois ja viime vuonna se oli valitettavasti mun blogini. Suurin osa postauksista painottuikin juuri syksylle, kun kirjoitushässäkät olivat alta pois ja pystyin vihdoin rentoutumaan enemmän. Tämän asian pystyy huomaamaan myös mun lempilakkausten kollaasista, missä peräti viidet lakkaukset ovat postattu viimeisten kolmen kuukauden sisällä. 

Tämän vuoden postausrytmistä en tietenkään vielä osaa sanoa varmasti mitään, sillä en tiedä yhtään mitä elämä eteensä tuo. Aika varmasti voin sanoa, että ainakin lisää kiirettä se tuo, mutta otan haasteen vastaan, sillä motivaatio blogiin ei ole hävinnyt minnekään. Kahdet lakkaukset odottavat vielä postaamista ja ne olen ainakin suunnitellut postaavani pikimmiten tässä vajaan parin viikon sisällä. Vielä en ole kirjoitellut valmiiksi yhtään kosmetiikkapostausta, mutta päässä pyörii sitäkin enemmän ideoita tulevalle vuodelle sen aihepiirin tiimoilta! Mielenkiinnolla siis odottakaamme, koska ensimmäinen kosmetiikkapostaus pulpahtaa multa eetteriin. :)

Toivottavasti teillä oli ihana uusivuosi! ♥ Mitkä lakkaukset on teidän lempparit? :) 

2 kommenttia:

 1. Karsee vuosi takana, siitä ei pääse mihinkään. Jospa parempi edessä! No, sun postauksia odottelen. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi muuta kuin toivoa, että 2017 olisi parempi! :\
   Kiva kuulla, että mun postauksia odotellaan!! :)

   Poista