maanantai 27. helmikuuta 2017

Kaikessa hiljaisuudessa saapuneet

Haluan heti näin postauksen alkuun kiittää kaikkia kommentoijia, jotka ovat laittaneet aivan ihania kommentteja viimeisiin postauksiini! Jokainen kiva kommentti tuo aina hymyn huulilleni ja piristystä päivääni. Kiitos ihanista kommenteistanne! <3

Tähän maanantaihin olisi vuorossa pienimuotoista ostospostausta, mikä taitaa ollakin seuraava ostoksista kertova postaus sitten lokakuun! Ajattelin käynnistää tälle vuodelle myös toisenkin postaussarjan, joka ilmestyisi joka kuukausi ostosteni tiimoilta. Idea kuitenkin kaatui siihen, kun tajusin kuukausittaisten ostosteni jäävän aivan liian pieniksi ostospostausta ajatellen. Päätin siis pitää ostospostaukset ainakin vielä tällä erää epäsäännöllisinä postauksina muiden juttujen joukossa.  Tässäkin postauksessa on esiteltävänä joitain juttuja joulukuulta asti! Hups!

Essence You better mauve!, Coral me maybe... ja Almost peachy!.

Ensimmäisenä olisi vuorossa Essencen luomivärejä. Luin paljon kehuja näistä The Velvets-sarjan luomiväreistä ja sitten vielä kun kuulin näiden olevan poistumassa, oli mun pakko käydä hakemassa muutama testiin, etten vain jää ilman! Oon ehtinyt testaamaan näitä jo kerran, ja ainakin sen perusteella oon kyllä tykännyt. Luomivärit ovat ihanan samettisia koostumukseltaan, eivätkä ne varise ja pöllyä älyttömästi. Vielä kun hintalappu näille alennuksen kanssa oli reilun euron luokkaa niin eipä kyllä voi muuta sanoa, kuin että hinta-laatu-suhde on kyllä kohdillaan! Jos jotain jäin toivomaan niin se oli tuon persikkaisen Coral me maybe:n kanssa, johon olisin toivonut hiukan lisää pigmenttiä. Väri oli kuitenkin kerrostettavissa, joten tämä ei aiheuttanut multa suuria moitteita. Almost Peachy! oli yllättävän pigmenttirikas, joten siitä ehdottomat plussat!

Dermosil mineralpowder shade Fair, Essence I <3 Colour Intesifying eyeshadow base.

Oon jo aika hyvän aikaa yrittänyt etsiä itselleni sitä täydellisen sävyistä mineraalipuuteria, sillä oon jo pienen ikuisuuden halunnut testata pitävätkö nämä paremmin ihon kiiltelyn piilossa päivän aikana kuin muut testaamani puuterit (kuten meikki- ja kivipuuterit). Oon myös halunnut testata kuinka paljon paremmin kasvojen iho voi, kun käyttää vähän kevyempiä puutereita. Ongelmaksi vain on osoittautunut se, että lähes jokainen puuteri on aina mulle liian lämpimän sävyinen. Oma ihoni on supervaalea ja tähän kun lisää vielä kylmän sävyn, niin ei montaa vaihtoehtoa jää. Toivottavasti tämä Dermosilin mineraalipuuteri olisi se just hyvä sävy!

Nappasin kuvaan myös Essencen Colour Intesifying-luomiväri primerin, jonka ostin mielenkiinnolla testiin halvan hinnan vuoksi. Oon käyttänyt jo yhden Essencen luomiväri primerin loppuun asti, mutta se oli aivan toisen sävyinen. Se ainakin oli ihan kelpo primer, joten odotukset ovat korkealla tämänkin suhteen! 


Seuraavaksi olisi vuorossa yksi joulukuussa saamani luomiväripaletti. Tämä Viva La Divan Perfect Nudies-paletti on ollut mulla aktiivisessa käytössä jo hyvän aikaa ja oon kyllä pääosin tästä tykännyt. Yksi luomivärisävy (Plum) oli pienoinen pettymys, mutta muut sävyt ovat kyllä olleet oikein kivoja. Hinta tällä paletilla taitaa olla jotain reilu 20€. En ole aivan täysin varma hinnasta, sillä sain tämän joululahjaksi siskoltani. Mulla olisi paljon enemmänkin höpötettävää tuosta paletista, mutten millään pysty sitä kokoamaan niin lyhyeen ja kompaktiin muotoon, että se sopisi tähän ostospostaukseen, joten jätän höpinät vähän vähemmälle tästä tällä kertaa. Ihaillaan sen sijaan paletin ihastuttavia sävyjä!

OPI Down To The Core-Al, Hotter Than You Pink! ja That's Hula-rious.

Kyllä mulle on kynsilakkojakin kotiutunut! Nämä kolme OPIa tilasin Kauneudenkaupan ystävänpäivän alennusmyynneistä, jossa suuri määrä OPIn lakkoja oli alennettu reilun neljän euron tiimoille. Erittäin hyvät alennukset siis, joita en voinut olla hyödyntämättä!

Zoya Dhara, Carter ja Dream

Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä kolme uutta Zoya-lakkaani. Zoyan lakat olivat joulun tiimoilla erittäin hyvässä alennuksessa, joten minähän olin heti tuntosarvet pystyssä tälläisestä mahtavasta tilaisuudesta. Oon aivan innoissani näistä lakoista, sillä nämä kaikki ovat sellaisia joita olen jo useamman vuoden himoinnut. Vihdoinkin sain tilattua ne itselleni! 

Huh no siinäpäs tuli taas höpöteltyä uusista jutuista, mitä mulle on tänne saapunut. Nämä ostospostaukset on kyllä kivaa vaihtelua noiden perus lakkauspostausten kanssa. Pitäisköhän mun näpytellä teille vielä postaus helmikuun tyhjentyneistä tuotteistakin?

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

2 kommenttia: