keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Glitteriä ja köynnöksiä

Tänään olisi vuorossa lakkaukset, joista tykkäsin kyllä paljon kynsilläni, mutta blogiin päässeet kuvat eivät ole kyllä tämän blogin parhaimmistoa. Näköjään oli huono kuvauspäivä ja nyt kun lakkaukset eivät ole enää kynsillä niin ei auta muu kuin tulla toimeen näillä kuvilla. Tosi harmi, sillä lakkaukset olivat kyllä itselle mieluisat!  


Lakkausten pohjalla komeilee Essencen Pink & Proud, joka on itseasiassa on ollut myynnissäkin jo pari kertaa muiden saman merkin lakkojen kanssa. Lakka ei kuitenkaan mennyt kaupaksi ja sitten mulle tulikin yhtäkkiä kauhea pakkomielle saada tämä lakka pitkästä aikaa kynsille. Tässä lakka loistaakin nyt kynsillä ja kyllähän tämä kiva on, mutta en vieläkään osaa sanoa, että pitäisikö mun pitää tämä vai ei. Väri on ihana ja laatu on erinomainen, mutta en oikein ole vieläkään sujut noiden näkyviin jäävien siveltimien vetojen kanssa, hmm. 


Koristeluiksi päätin lisäillä joka kynteen itse sekoittamaani violettia glittermixiä, josta tuli kyllä yllättävän kiva. Oon tosiaan käyttänyt tätä mixiä jo kerran ennemminkin näissä ranskiksissa, ja tykkään kyllä noista aikaisemmistakin lakkauksista ihan possuna! 

Keskisormiin ja nimettömiin yritin maalata tuollaista köynnöskuvion tapaista maalailua, mutta harmi vain etteivät ne oikein erotu edukseen näissä kuvissa. Tuo köynnöskuvio oli erittäin mieluinen ja haluankin testata samaista kuviota vielä ilman pohjalla olevaa glitteriä, josko sillä saisi kuvion erottumaan paremmin! Sain töissä jopa kehuja näistä lakkauksista ja minähän olin ihan H. Moilasena näistä kehuista, kun ei ole yhtään tottunut siihen, että ihmiset kiinnittäisivät huomiota kynsiini. :D

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Pink & Proud
Dermosil - Top Coat
Lidanin akryylimaali - Titanium White
+ erilaisia violetteja glittereitä

Se olisi jo viikon puoliväli. Vitsi kun menevät nopeasti nämä viikot! 

Aurinkoista keskiviikkoa! ♥ 

2 kommenttia: