perjantai 26. toukokuuta 2017

Pilkuttelua

Heipähei kaikki! Taas tuli käytyä pieni suunnittelematon hiljentyminen täällä blogin puolella. Ei tässä voi oikein muuta kuin myöntää elämässäni olevan tällä hetkellä niin paljon kaikkea muutakin meneillään, etten pysty näillä aikaresursseilla ylläpitämään blogissani tasaista postaustahtia. Olen joutunut muuraamaan aikaa jo ihan pelkästään siihenkin, että ehdin lakata kynteni saatika sitten, että ehtisin vielä lisätä kuvat koneelle, muokata ne ja kirjoittaa postaus. Tälläkin hetkellä kirjoitan tätä viimeisenä vapaapäivänäni ennen kahdeksan päivän työputkea. Pahoitteluni siis hiljaisuudesta. Toivottavasti teille kelpaa myös tämä minun hiukan epäsäännöllinen tahtini postailla, sillä innostusta tähän hommaan kun kuitenkin vielä löytyisi täältäpäin.

Mutta nyt, jotta koko postaus ei nyt menisi vain kiireestä höpöttämiseen niin katsotaan välillä mun tekemiä lakkauksiakin!


Päädyin jokunen aika sitten tutkailemaan blogini oikeassa reunassa olevia postaustunnisteita. Tuosta lakkausten värijaottelusta tuli huomattua, että ompas tullut vähän lakkailtua punaisilla lakoilla blogin historian aikana. Tykkään kyllä punaisesta lakasta kynsilläni tosi paljon, mutta värin antamat joulu-vibat ei oikein houkuta lakkaamaan, sillä koristeluissa pitää olla niin tarkkana, ettei tule vahingossa esiteltyä joululakkauksia. Muutosta tilanteeseen oli kuitenkin saatava, joten ei muutakuin punainen lakka kynsille! 

Lakkausten pohjalla komeilee Lumenen räiskyvän punainen lakka, Talven Kirkkaus. Tämä lakka on siis peräisin Lumenen muinaisesta joulukokoelmasta, jonka voitin joskus kauan aikaa sitten arvonnasta kokonaan itselleni. Aika vähän on tullut esiteltyä ko. kokoelman lakkoja blogissa, vaikka oonkin omistanut kyseisen kokoelman jo varmaan ainakin sen kaksi vuotta. En kyllä tiedä miksi ovat lakat joutuneet niin kauan odottaa, sillä kaikki ovat kyllä peräjälkeen yhtä ihastuttavia yksilöitä. Tämä lakka taitaakin olla vasta toinen lakka, jonka esittelen tästä kokoelmasta ja vähän ehkä jopa hävettääkin tämä mun selittämättömän hidas tahti. 


Kyllä muuten meinas mennä ihan pää puhki kaikesta miettimisestä ja pohtimisesta, että mitenköhän sitä tämän lakan nyt sitten koristelisi ei-jouluisasti. Apuun riensi pinterestin ihmeellinen maailma, josta löytyivät nämä ihanaiset lakkaukset. En ollutkaan taas herran aikoihin käyttänyt dotting tooleja siihen tarkoitukseen, mihin ne ovatkaan alunperin oikeastaan luotu. Nimittäin tasaisten pilkkujen tekemiseen. Kyllä sai olla kieli keskellä suuta, että pysyivät pallot edes joten kuten samankokoisina. Tykkäsin kuitenkin lopputuloksesta todella paljon, joten eipä ollut turhaa tuo pilkkujen kanssa ahertaminen!

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Lumene - Talven Kirkkaus
Essence - Mellow Yellow
Essence - Wild White Ways
OPI - Don't Bossa Nova Me Around
Dermosil - Top Coat

Oon huomannut harmikseni punaisissa lakoissa sellaisen ongelman, että ne eivät meinaa pysyä päällyslakankaan kanssa ilman kärkikulumia kovinkaan pitkään. Luulin ensiksi vian olevan tuossa Lumenen lakassa, mutta oon näiden lakkaustenkin jälkeen lakannut toisella punaisella lakalla ja sama juttu kävi senkin kanssa! Ihan ihmeellistä.  

Mitä tykkäätte lakkauksista? Toivottavasti teillä on ollut mukava kevät! ♥

4 kommenttia: