tiistai 5. syyskuuta 2017

Paluumatkalla

Mitä ihmettä, mun blogissa uusi postaus? Näinkö oikein? 

Haluan pyytää anteeksi ilmoittamatonta taukoani. Kevään kuluessa ajatukseni saivat kuitenkin vahvistuksen sille, että blogin on jäätävä tauolle. Silloin kun kokee jostain tulleen taakan eikä enää mukavan harrastuksen lisän, on jotain tehtävä. Tässä tapauksessa se oli muutaman kuukauden tauon paikka. Tänä aikana harkitsin ja mietin tarkkaan blogini tulevaisuutta. Onko minulla enää innostusta pitää blogia ollenkaan? Pitäisikö laittaa lappu luukulle? Vai siirtyisikö sittenkin vain Instagramiin julkaisemaan lakkauksia? 

Jotenkin kuitenkin löysin itseni taas täältä. Alkoi tulla jo ikävä. Valehtelisin jos väittäisin, että tänne olisi pelkästään helppo tulla taas kirjoittelemaan. Kynsiblogien hiljentyminen on laaja ilmiö, joten minun blogini ei ole suinkaan ainoa, joka on hiljentynyt ajan kuluessa. Lukijoiden ja bloggaajien välinen keskustelu on vähentynyt hurjasti verrattuna aikaisempiin vuosiin ja myös moni Facebookin kynsiryhmä on taantunut loiston ajoiltaan. Se on todella harmi.

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Fame Fatal
Gina Tricot - Puff Powder
China Glaze - Pure Joy
Mont Marte - Crimson
Dermosil - Top Coat

Suurin osa on kuitenkin aina itsestä kiinni ja siksi olenkin täällä taas. Höpöttelemässä lakkauksistani, kommentoimassa muiden ihania lakkauksia ja seurailemassa Facebookin kynsiryhmiä uudella innolla. Toivottavasti tekin! ♥


4 kommenttia:

 1. Mukavaa, ku oot takaisin! ^_^ Iteki oon miettiny oman blogini kohtaloa paljon, ku astman takia kynsienlakkaus on käytännössä loppunu. Nyt oon jotain kirjotellu sinne ihan muista asioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, voimia astman kanssa! Varmasti rajoittava tekijä varsinkin kun on kynsilakoista kyse, jotka aikamoisia kemikaalipakkauksia ovat. :/
   Kiva kuulla että täällä on vielä lukijoita menossa mukana! :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet ja ihania syyshenkisiä kuvia. Kiva että oot taas blogin äärellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista Yue! Kiva olla taas täällä. :)

   Poista