perjantai 15. syyskuuta 2017

Keltaisia kolmioita kultareunuksella

Mulle tuli sellainen ajatus tässä postauksia kirjoitellessa, että josko tähänkin blogiin olisi aika saada jotkin tietyt päivät tietouteen, jolloin postauksen voi odottaa julkaistavan. Testasin nyt muutaman postauksen verran tällaista kahtena päivänä viikossa postailua ja se määrä tuntui aika sopivalta. Jos postauksia tulisi useamminkin niin tuntuisi, ettei niiden perässä oikein pysyisi ja näin kahden postauksen viikko tahdilla, ehtisin paremmin käyttämään aikaa tiettyyn postaukseen. Blogin päivittämispäivät olisivat siis tiistai ja perjantai. Miltä kuulostaisi teidän mielestä?


Tänään mulla olisi esittelyvuorossa todella simppelit lakkaukset, jotka eivät vaadi suuria määriä taitoa eivätkä aikaakaan. Koristelut tosin ovat aika minimaaliset, mutta joskus on hyvä mennä vähän yksinkertaisemmallakin kaavalla. Varsinkin kun itselläni on usein tapana latoa aikamoiset kasat glitteriä tai maalauksia kynsille ja sitten vasta miettiä, josko vähempikin olisi riittänyt. Varsinkin näin kynsiharrastuksen parissa on tullut huomattua, että enemmän ei ole aina enemmän. 

Pikkusormissa lakan asemaa ajaa tänään Lumenen Kultahiekkaa, joka on ihana ja pirtsakka keltainen tekstuuri. Vähän ehkä läpikuultavaa on lakka yksistään kerrostettaessa, joten itselle on tullut tavaksi lakata jokin peittävämpi sävy alle.  Tällä kertaa siellä on myös peukaloa sekä keski- ja etusormea koristava OPIn My Twin Mimmy, joka pettymykseksi vaati kolme kerrosta peittääkseen. Tosin sävy on sen verta ihana, että annan heikohkon peittävyyden anteeksi. 


Nimettömässä on pohjalla Essencen I Nude It, joka on sävyltään ihan yksiä mun lemppareita nudelakkoja. Kerrankin tarpeeksi kylmän sävyinen nude tälläiselle vaaleahipiäiselle. Kolmion reunoilta löytyy shamppanjan sävyinen kultaglitter, joka on ilmestynyt taannoisessa OPIn talvikokoelmassa ja kantaa nimeä My Favourite Ornament. Kolmioiden keskeltä löytyy samainen OPIn keltainen MTM, jonka jo aikaisemmin mainitsinkin. 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - My Twin Mimmy
Essence - I Nude It
Lumene - Kultahiekkaa
OPI - My Favourite Ornament
Dermosil - Top Coat 
+ koristeteippi

Onko täällä muitakin överikoristelijoita kuin minä?

Tunnelmallista perjantaita! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti