maanantai 15. tammikuuta 2018

Vuosi pakettiin

Jaahas ja niin sitä olisi tullut taas aika ottaa kamat kantoon ja siirtää ne sekä itsensä vuoden 2018 puolelle. Niin vain ne vuodet vierii toinen toisensa jälkeen vaikka tuntuu, että itse on pysynyt kokoajan paikallaan eikä mikään ole oikeastaan muuttunut. Kuitenkin kun vertaa elämäänsä vuoden lopussa sen alkuun, huomaakin suuren määrän asioita muuttuneen. 

Vuoden 2017 alussa olin vielä lukiota kovaa vauhtia viimeistelemässä, odottaen jännityksellä tulevia kirjoituksia ja innolla mahdollisia tulevia ylioppilasjuhlia. Nyt vuoden lopussa olenkin jo lukion jättänyt taakseni ja siirtynyt välivuoden viettoon. Opiskelu tosin ei ole loppunut, sillä tulevat pääsykoekirjani vaativat juuri tälläkin hetkellä huomiotani tuossa työtason kulmalla. Vielä vuoden vaihteeseen mennessäkin olin ne taitavasti sivuuttanut, sillä työt olivat vain yksinkertaisesti vieneet liikaa aikaa pois opiskelulta. Nyt tässä keväällä työvuoroja olenkin ihan tietoisesti vähentänyt, jotta pystyisin oikeasti kunnolla lukemaan. Tähän mennessä olenkin jo jonkin verran opiskellut, mutta vielä saisi tahtia kiristää. Tänäänkin olisi suunnitelmissa vielä syventyä kemian ihmeelliseen maailmaan.


En halua kuitenkaan asennoitua pääsykokeisiin taakkana tai luku-urakkaan pakollisena pahana, sillä tämä vie vain pois kaiken lopunkin opiskelumotivaation ja saa minut karttelemaan entistä enemmän opiskelua. Haluan mieluummin tuuduttautua ajatukseen, että pääsykokeissa minulla on mahdollisuus näyttää kaikki osaamiseni ja jos se ei riitä, voin olla tyytyväinen siihen, että osasin sitoutua täysillä johonkin asiaan. Se kun ei nimittäin todellakaan ole mikään itsestäänselvyys. Ainakaan itselleni, heh.


Ohessa onkin vilahdellut kuvia minun tämän vuoden uudenvuoden-lakkauksistani, jotka ehdin tehdä vielä juuri ja juuri ennen itse juhlia. Niin. Uudenvuoden-lakkaukset. Ainoat teemakynnet, jotka joulun lisäksi teen. Hurjat kahdet lakkaukset siis vuodessa. Mutta olen silti kuitenkin ylpeä ollessani edes kaksi kertaa vuodessa ajanhetkeen sopivissa lakkauksissa. Muut ajat voikin sitten viilettää jos minkälaisilla lakkauksilla. 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Peggy Sage - Tulipe Noire
Mont Marte - Titanium White
Essence - The Gel Top Coat
+ BornPrettyStoren kultainen glittermix nro. 285

Toivottavasti teillä on lähtenyt vuosi 2018 käyntiin mukavissa merkeissä. Täälläpäin ainakin on hyvin talvisissa merkeissä ollaan saatu alkuvuotta viettää. Oon ihan innoissani, kun lumi kerrankin on pysynyt muutamaa päivää kauemmin sulamatta! 

Jos kiinnostuit jostain BornPrettyStoren tuotteesta, kannattaa tilauksen yhteydessä käyttää blogini alennuskoodia AHAH10, jolla saat 10% alennuksen tilauksestasi. En hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä ostoksista. 

Lakkailitteko te uudelle vuodelle lakkauksia? 

6 kommenttia:

 1. Upeat kynnet! :)
  Saanko kysyä, mihin pääsykokeisiin oot lukemassa? :) Mulla on kans kemian kirjat luettavana farmasian pääsykokeeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emmi! :)
   Olipas hauska sattuma, sillä ollaan näköjään samaan paikkaan hakemassa, kun itsekin olen epätoivoisesti lukemassa farmasian pääsykokeisiin! :D

   Poista
 2. Aivan upeat uuden vuoden kynnet!!
  Itselläni jäi kunnon juhlakynnet tekemättä vuoden vaihteessa, taisin silloin laittaa vain jonkin pikaisen lakkakerroksen.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos E-S! Toivottavasti vuosi vaihtui kuitenkin mukavissa merkeissä vaikka lakkaukset eivät ihan ehtineetkään mukaan. :)

   Poista
 3. Voi jestas miten kauniit kynnet! <3 <3

  Tsemppiä pääsykokeisiin lukemisessa, kyllä mä uskon että se hyvin menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset kehuista ja tsempeistä Nena Sofia! ♥
   Parhaani menen sinne ainakin yrittämään! :)

   Poista