torstai 18. kesäkuuta 2015

Epäonnistuneita kukkasia

Tänään esittelyvuorossa olisi aikalailla epäonnistuneet lakkaukset. Ideana oli tehdä kukat, joiden terälehdet olisivat pinkit ja keskustassa valkoista ja mustaa. Inspiraatio näihin on siis tullut instagram käyttäjältä Justagirlandhernails. Ensinnäkin heti alussa tein valkoisista kukista aivan liian pienet kooltaan, joten pinkit terälehdet olivat todella haastavat saada siististi maalattua ja siksi niistä tulikin aika sottaiset. Myös ympärille tehdyt pienet valkoiset kukat epäonnistuivat erittäin lahjakkaasti ja näyttivät lähinnä silmämunilta isompien pinkkien kukkien ympärillä...Kiinnostava yhdistelmä, haha. :D Päätin kaikesta huolimatta kuitenkin postailla nämä tänne, sillä mulla ei ole kovinkaan paljon varaa karsia lakkauksia pois blogista. Taidanpa kuitenkin piakkoin testailla samoja kukkia uudelleen, sillä haluaisin saada ne onnistumaan samallalailla kuin alkuperäisissäkin kynsissä, sillä niissä kukat olivat todella suloiset. 


Lakkauksissa pohjalla on Essencen koralli creme Indian Summer, jonka vaaleaan korallin sävyyn ihastuin kaupassa, minkä seurauksena sitten nappasinkin tämän mukaan. Lakatessa lakka oli pettymyksekseni aika paksua ja vaikeahkoa saada levittymään tasaisesti. Toinen kerros onneksi tasoitti tulosta jonkin verran. Uudeksi pettymykseksi lakka vielä kuivui paljon tummemmaksi kuin pullo antoi ymmärtää. Se oli myös paljon oranssimpi sävyltään kuin osasin kuvitella. Lisäilin sitten päälle Essencen I <3 Magic:in, toivoen että se vähän vaalentaisi tuota pohjalla olevaa lakkaa, jonka se tekikin. 

Summa summarum; Tykästyin Essencen I <3 Magic-lakkaan, joka on hyvä korvaaja China Glazen Fairy Dustille, jota en ole saanut hyppysiini. Indian Summer oli kuitenkin pettymys tumman värinsä puolesta, kuin myös senkin, että huomasin sen värjänneen kynteni mukavasti lakkoja poistaessani. Murr.

Käytetyt lakat: 
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Indian Summer
Essence - I <3 Magic
Gina Tricot - White
Wet'n Wild - Wild Shine - Black Creme
Peggy Sage - Gel Effect Top Coat
+ Lidanin pinkki akryylimaali

Seuraavassa postauksessa sitten ollaan lyhyemmillä kynsillä, kun tuo pahuksen vasemman käden nimettömän kynsi meni lohkeamaan. Kun on tottunut pitkiin kynsiin, on aina vaikea viilata kynnet lyhyiksi. 

Kivaa juhannusta! :)

7 kommenttia:

 1. En ole nähnyt alkuperäisiä kynsiä, joten en näe näissä mitään epäonnistumista, vaan kauniin kokonaisuuden :)
  Ilmeisesti nuo uudet geelilakat on aika paksua tavaraa, ainakin Play With My Mint oli mun mielestä liian paksu cremeksi :/ En kyllä tykkää lirucremeistä, mutta rajansa kaikella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, linkki unohtui. Nyt se on siellä. :D Kiitos paljon! :)
   Tämä oli munkin ensimmäinen geelilakka, mitä Essenceltä testaan ja vähän kyllä petyin laatuun. Nyt alko vähän jännittää, kun mullakin on tuo Play With My Mint vielä odottamassa testausta ja moni muukin Essencen geelilakka. Toivottavasti kaikissa lakoissa ei ole näin paksu koostumus!

   Poista
 2. Oih nämähän on hirmuisen kauniit! Ei lainkaan epäonnistuneet :)

  VastaaPoista
 3. olin just tulossa sanomaa että miten ihana tuo Indian Summer, täytyy varmaan ostaa kunnes luin tekstin.. Täytyy nyt kuitenkin miettiä vielä :D huippu kauniit kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) <3
   Itse odotin enemmän kyseiseltä lakalta, mutta se osoittautui ainakin mulle pettymykseksi. Voihan olla, että itselle on sattunut pelkkä maanantai-kappale. Onneksi Essencet ei hurjia maksa! :D

   Poista