tiistai 23. kesäkuuta 2015

Töpöteltyä seepraa

Pienen tauon jälkeen on aina hyvä palata takaisin tuttuun ja turvalliseen eläinkuosiin. Mullahan sitä ei usein näekään. :D Tällä kertaa vuorossa seeprakuosia nudella ja oranssilla. Näette myös ensimmäiset lakkaukset näillä lyhyemmillä kynsillä. Onneksi tuo nimettömän kynsi ei lohjennut aivan täysin, vaan vähän vapaata kasvua vielä jäi jäljelle. Näin ollen mun ei siis tarvinnut kaikkia viilata täysin nysiksi. Jee!

Mulla on ollut jo viime kesästä lähtien Color Clubin Sparkle And Soar odottamassa blogiin pääsyä. Kerran ennemmin olen sillä kyllä lakannut yhdet kynnet, mutta silloiset lakkaukset jäivät ilman koristeluja, joten lakka ei koskaan päässyt blogin puolelle asti. Nyt kuitenkin löysin Instagramista käyttäjältä Deanne29, nämä aivan ihanat kynnet, joihin pystyin tuota oranssia Color Clubia hyödyntämään. Nyt siis Sparkle And Soar pääsee vihdoinkin kaipaamiinsa parrasvaloihin!


Pohjalle lakkauksiin valikoitui OPIn viime vuoden Coca-Cola -kokoelmassa julkaistu kermaisen sävyinen nude creme, joka kantaa nimeä You're So Vain-illa. Kuten ennenkin Vain-illa:n ensimmäinen kerros raidoittui hiukan, mutta toinen helppo kerros tasoitti tuloksen. Nimettömään, keskisormeen ja peukaloon töpsöttelin kynnen keskelle oranssia Sparkle And Soaria. Päälle Peggy Sagen mustalla koristelulakalla maalailin seeprakuviot. Etu-ja pikkusormen kanssa meinasi mennä sormi suuhun. En nimittäin osannut päättää, laittaako kynsiin vain mustat strassit vai lähtisinkö asettelemaan yksi kerrallaan oransseja glittereitä kynsien tyviin. Noh, jos minun tilallani olisi ollut joku viisas tyyppi, olisi tietenkin valittu mustat strassit. Mutta kun mun repertuaariinhan ei kuulu mennä sieltä, missä aita on matalin, joten alettiin siis asettelemaan glittereitä yksitellen kynsien tyviin. Glitterien asettelu oli itseasiassa ihan mukavaa puuhaa, ja tykkäsin kyllä lopputuloksesta kovasti!

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - You're So Vain-illa
Color Club - Sparkle And Soar
Peggy Sage - Gel Effect Top Coat (saatu)
Peggy Sage - Nail Art Pen - Black (saatu)

Kynsissäni oranssia päästään aika harvoin näkemään, sillä mielestäni se on jotenkin vaikea väri yhdistellä muiden kanssa. Pidän kyllä oranssista, sillä se on ihanan kesäinen ja aurinkoinen väri. Varsinkin tuo Color Clubin Sparkle And Soar saa oranssilla värillään ja kultaisella shimmerillään ihailuni osakseen. Tykkään! Sekä lakoista, että lakkauksista.

Mitäs pidätte? Näkyykö teillä oranssia usein kynsillä? :)

10 kommenttia:

 1. Tykkään. :) Tosi ihanat kynnet ja mulla näkyy harvemmin oranssia kynsillä, tai no emmää tiiä, en niin välitä siitä, mut lakkaan silti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Oranssi on kyllä vähän sellainen väri, että jakaa mielipiteitä suuntaan ja toiseen. :D

   Poista
 2. Aivan järkkyihanat kynnet oot taas loihtinut! ♥____♥ Ei ees huomaa että mikään kynsistä olis lohjennut. :)

  Toi leijona-kuosi-menetelmä (:D) näyttää siistiltä, pitää varmaan itekin apinoida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katri! <3 Kiva, että se lyhyempi kynsi ei tuolta erotu ihan älyttömän selvästi. :)
   Ja eikun apinoimaan vaan, jos menetelmä yhtäänkään miellyttää! :D

   Poista
 3. Wau! Oot kyllä jaksanut nähdä vaivaa, lopputulos on upea! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! :) <3 Aikaa näihin kyllä kuluikin aika lahjakkaasti! :D

   Poista