tiistai 30. kesäkuuta 2015

Sähköistä sinistä


Tänään olisi vuorossa taas BPS:ltä testituotteiden esittelyä. Testiin valitsin strassihyrrän, joka pitää sisällään ihania pastellisen sävyisiä strasseja sekä mustia. Ensimmäisenä hyrrästä testailin valkoisia strasseja, jotka päätin yhdistellä siniseen. Luulin strasseja aluksi hiukan pigmenttisimmiksi ja siksi yhdistinkin ne sähkönsiniseen. Strassit kuitenkin katosivat aika lahjakkaasti tuon sinisen alle ja näyttivät lähinnä muovimötisköiltä, höh. Seuraavalla kerralla pitää kyllä yhdistää nämä vaaleampaan pohjasävyyn, jotta ne sieltä edes jonnekin erottuisivat. Läpikuultavasta sävystään huolimatta, strassit olivat sopivan kokoisia munkin kapeille kynsille ja pysyivät hyvin menossa mukana pelkällä päällyslakalla sen muutaman päivän, mitä näitä pidin. Sulamisesta en taaskaan osaa sanoa muuta, kuin että ainakaan alla oleva päällyslakkakerros ei sulattanut strasseja. Mulla ei ole yleensäkään tapana laittaa strassien päälle päällyslakkaa. 


Lakkauksissa sinisenä lakkana toimii Essencen Electriiiiic, joka on ihan kunnolla sähkönsininen sävyltään. Mun kuvissa aivan liian vaalea sävyltään. Kaupassa ostaessani luulin tätä cremeksi, mutta Annin postausta lukiessani sainkin tietää, että tämähän on crelly! Vähän kauhulla aloin tällä lakkailemaan, sillä en yhtään tiennyt, montako kerrosta tätä pitää latoa kynsille täydellisen peittävyyden saamiseksi. Kuinka ollakaan, luovutin lakkaamisen jo toisella kerroksella ja annoin asian olla. Siinähän nyt sitten kuultaa läpi. Ei se nyt kyllä ihan noin pahasti läpi näkynyt, kuin mitä kuvat antavat ymmärtää. Jätin myös normaalia isomman turvavälin kynsinauhoille, sillä tumman sinistä lakkaa kynsinauhoilta on ihan sairaan rasittava yrittää hinkuttaa pois.

Nimettömään lakkailin OPIn Muppet's World Tour:ia, joka on aivan ihana glitterhässäkkä. MWT:n pohjaksi lakkasin Peggy Sagen Nude Innocencen, joka sopi tuonne alle todella hyvin. Koristeluiksi maalasin keskisormeen leopardikuviota, joka vähän ehkä epäonnistui väri valinnoissa, mutta mitäpä tuosta. Tykkäsin kyllä kynsistä ja oli kiva pitkästä aikaa lakkailla sinisellä kynnet! Sinistä ei olekaan taas hetkeen tullut käytettyä kynsillä. 


Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Electriiiiic
Essie - Rock The Boat
Gina Tricot - White
Peggy Sage - Nude Innocence (glitterin pohjalla)
OPI - Muppets World Tour 
Peggy Sage - Gel Effect Top Coat

Jos kiinnostuit strasseista tai muista BPS:n tuotteista kannattaa ehdottomasti käyttää tilatessa koodia AHAH10, jolla saat -10% alennuksen! En hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä tilauksista.

Pahoitteluni jo etukäteen jos teksti on vähän sekavaa luettavaa. Postauksen kirjoittaminen on todella järkevä aloittaa keskellä yötä. Opinkohan mä koskaan tekemään näitä postauksia päivällä, kun aivoissakin voisi olla vähän enemmän energiaa ja virtaa ajatella mitä oikeen kirjoittelee.

Olisiko teillä suositella jotain hyvää sähkönsinistä lakkaa? :)

6 kommenttia:

 1. Mutta mites lakan haju, oliko se sun mielestä normaalia pahempi?
  Mullakin on alkanut hyvän sähkönsinisen lakan metsästys, kun en aio tuota Essenceä enää käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistin kyllä merkille, että sen haju oli voimakkaampi kuin muissa testaamissani Essenceissä. Mun on kuitenkin vähän vaikea arvioida tuota hajua, kun oon tosi hajuherkkä kynsilakoille. Esim. omasta mielestäni jo OPIn lakatkin haisevat liian voimakkaille. :D
   Paremman sähkönsinisen _creme_ lakan metsästys siis jatkuu meillä kummallakin! Mun on pakko sitä parempaa lakkaa odotellessa säästää vielä tuo Essence...

   Poista
 2. Harmi, että strassit hukkuivat pohjaan :/ Lakkaus on kyllä muuten tosi kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä vähän petyin, kun ei ne tuolta oikein erottunut. :( Kiitos <3

   Poista