torstai 4. kesäkuuta 2015

Niittejä ja nudea

Sain taas valita Born Pretty Storelta muutaman tuotteen testiin. Itsehän en ole ennen testannut niittejä ollenkaan, joten nyt ajattelin ottaa testiin näitä paljon hehkutettuja niittejä. Valitsin pienen purnukallisen niittejä, joista varmasti löytyy valinnanvaraa niin muodon kuin värienkin osalta. Muodoltaan niittejä on ainakin pyöreinä, neliöinä ja ovaaleina. Vähän epäilin, etten kovin nopeasti noita ovaalin muotoisia niittejä osaisi yhdistää lakkauksiin, mutta mitenkäs kävikään. Mullahan on heti ensimmäisissä lakkauksissa käytettynä juurikin noita ovaalin muotoisia niittejä. :D 


Olimpa kerran Gina Tricotissa ja huomasin sinne saapuneet uudet ihanat mattaglitterlakat. Olisin voinut ostaa vaikka kaikki, mutta joku roti piti pitää. Maltillisesti päätin ostaa vain kolme lakkaa. Yksi niistä on tänään nähtävä Green Dot. Valkoisia, keltaisia ja vihreitä glittereitä sisältävä hirmu söpö glitterhässäkkä. Viisaasti vasta kotona tajusin miettiä, että "joo, mihinköhän mä tän lakan oikeen yhdistän?" Omistamani keltaiset cremet ovat lähes kaikki järjestäin liian kirkkaita tälle glitterille eivätkä silloin lakan sisältämät keltaiset neliöt näkyisi enää minnekään. Testaamattomien joukosta löytyi sitten OPIn Taupe-Less Beach, joka voisi sopia lakan kanssa joko hyvin tai sitten ei ollenkaan. Otin kuitenkin riskin ja loppujen lopuksi ne sopivat ihan hyvin toistensa rinnalle. Välillä ehkä vähän tuntui, ettei lakat sopineet lainkaan yhteen, mutta esimerkiksi päivän valossa ne näyttivät ihan hyviltä yhdessä.

OPIn Taupe-Less Beach oli laadultaan aivan moitteeton. Kaksi erittäin helposti levittyvää kerrosta lakkaa ja kynnet ovat valmiina koristeluille. Lakka siis oikeasti levittyi kuin unelma, enkä vieläkään oikein ymmärrä, että mitenkäs tämä lakka nyt näin helppo oli koostumukseltaan. 


Minunkin muiden lailla täytyy alkaa levittämään niittien ilosanomaa eteenpäin. Aivan huippuja! Näitä saa nykyään jo ties minkä värisinä ja muotoisina, nämä pysyvät pidempään kuin normaalit strassit (ainakin pelkällä päällyslakalla kiinnitettyinä), eivät sula päällyslakkaa lisätessä kuten halvimmilla strasseilla yleensä on tapana tehdä, eivätkä nämä jää törröttämään inhottavasti kynsiltä. Tykkään hurjasti!

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - Taupe-less Beach
Gina Tricot - Green Dot
Dermosil - Gel Effect Top Coat
+ keltaiset niitit

Jos kiinnostuit niiteistä tai muista BPS:n tuotteista kannattaa ehdottomasti käyttää tilatessa koodia AHAH10, jolla saat -10% alennuksen! En hyödy linkkien klikkailuista tai tehdyistä tilauksista. 


Mitäs mieltä ootte kynsistä? Sopiiko värit teidän mielestä yhteen? :)

12 kommenttia:

 1. Wau! En oo ennen nähny näin kivaa lakkausta tuolla Ginalla tehtynä. Voisin näiden perusteella jopa hankkia kyseisen glitterin, niin kivalta näyttää 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tuo glitter on aika vaikea yhdistää mihinkään, mutta nuden kanssa toimi kyllä hyvin. :)

   Poista
 2. Tuo glitterlakka on ihana. Sopii hyvin ruskealle pohjalle.

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän upeat lakkaukset! Tosi kekseliäs yhdistelmä :)

  Melkein tekisi mieli apinoida kun nuo molemmat lakat laatikostosta löytyy ja kaikennäköisiä niittejä myös... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon!! :)
   Ja ehdottomasti saa apinoida jos tämä yhdistelmä miellyttää sunkin silmää! :)

   Poista
 4. tosi kiva yhdistelmä, jotenkin raikas vaikka onkin ruskea lakka pohjalla :) tulee mieleen sitruunalla maustettu suklaa.. :P

  VastaaPoista