maanantai 15. kesäkuuta 2015

Mustat turvalakkaukset

Kuten otsikko jo viittaakin, päätin taas vaihteeksi totuttaa itseäni mustaan kynsilakkaan. Löysin Jannan blogista nämä kerrassaan ihanat ranskikset ja halusin ehdottomasti testata itsellekin tuota yhdistelmää. Pelon saattelemana aloin sutia Gina Tricotin mustaa lakkaa kynsien kärkiin odottaen lopputuloksen olevan jotain hyvin hmm, kiinnostavaa mantelin muotoisilla kynsilläni. Voin sanoa, että olin jokseenkin kauhistunut, kun näin miltä mustat tipit näyttivät kynsilläni yksinään, hrr. Onneksi ranskisten rajalle oli kuitenkin tulossa glitteriä, joka pelasti tilanteen. Olisin kyllä halunnut käyttää mieluumin alkuperäisissäkin kynsissä käytettyä Lorealin Confettista, mutta koska Golden Rose 118 on ainoa mustavalkoglitterini, oli pakko tyytyä tähän. Onhan tämä Golden Rosenkin glitter ihana, mutta Confettis olisi sopinut näihin lakkauksiin justiinsa eikä melkein.  

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Gina Tricot - Black
Golden Rose - 118
Peggy Sage - Gel Effect Top Coat

Mä kyllä tykkäsin lopputuloksesta kovasti, vaikka mustaa onkin kynsillä. Ei tämä nyt ehkä mikään hyppy tuntemattomaan sentään ollut, sillä ranskikset ovat mulle nykyään ihan peruskauraa ja toimivatkin usein turvalakkauksina. Aina ranskiksia pitäessäni vaan huomaan kuinka paljon niistä pidänkään. Nyt harmillisesti tulee ranskiksille aikalailla taukoa, sillä sain lohkaistua vasemmasta nimettömästäni kynnen ja ärsyttää aivan sairaan paljon! Ärrrrrr...
Onneksi mun kynnet ovat aika nopeita kasvamaan, joten toivon syvästi, ettei tämä kasvuprojekti vie paljoa aikaa. Kynsiä kyllä lakkaan normaaliin tapaan tuosta nysästä nimettömän kynnestä huolimatta.

Kivaa alkanutta viikkoa ja toivottavasti muilla pysyy kynnet paremmin kasassa kuin mulla!

8 kommenttia: