sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Leimattua ruusua

Kun ostin Gina Tricotin Black multiglitterin, halusin ehdottomasti yhdistää lakan skittletteihin. Aluksi suunnittelin yhdistäväni lakan johonkin hempeään nudeen tai valkoiseen. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat matkalla ja halusin lakkauksista vähän räväkämmät. Kynsille valikoitui Sechen Wild One. Oranssinpinkinpunaisen värinen todella kirkas lakka. En osaa kunnolla kuvailla tämän väriä. Joku punaisen pinkin ja oranssin välillä oleva sävy, mutta ah, niin ihana! Laadullisesti lakka oli vähän paksuhkoa ja meinasi karata kynsinauhoille, mutta hyvin tämän kanssa silti pärjäsi. Värin takia annan levittyvyyden anteeksi. 

Päälle leimasin uudella yrityksellä Bundle Monsterin 323 laatasta ruusukuvion, jolla leimasin hetki sitten myös täällä.  Nyt leima onnistui paljon paremmin, kuin viimeksi! Päälle kerros Dermosilin lähes loppu olevaa päällyslakkaa, ja valmis! Käytetyt lakat:
Dermosil - Base Coat 
Seche - Wild One
GinaTricot - Black Multiglitter
Konad - Black 
Dermosil - Top Coat 
+Bundle Monster - 323 

Ensimmäiset lakkaukset vuonna 2014. Vuosi lähti hyvin käyntiin, sillä pidin näistä lakkauksista  aivan ylipaljon! Leimaukset onnistuivat kerrankin itselleni hyväksyttävästi. Tässä osasyynä voi olla uuden leimasimen tilaaminen. Ennen kuvio ei tarttunut leimasimesta kynnelle. Leimoista kynsille tarttui vain pieniä rääpeitä, jotka kynsillä näyttivät epämääräisiltä lakka mölteiltä. Nyt kun leimaukset ovat alkaneet onnistua voin pitkästä aikaa alkaa taas leimailla kynsiä useimmin. Ja hei, mulla on mustaa lakkaa kynsillä! Tummien lakkojen vierastus on pikku hiljaa kaikkoamassa!

Mitäs mieltä ootte kynsistä? :)

4 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit kynnet! Ja ihana tuo Seche, mä niin haluisin koittaa noita merkin värilakkoja :)

  Ja mulla on muuten sulle haastekin:
  http://theyellownails.blogspot.fi/2014/01/haaste-mika-ihmeen-ostolakko.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noi Sechen värilakat on kyllä kivoja. :)
   Kiitti myös haasteesta! Saas nähdä mitä keksin kirjasuosituksiin. (laiska lukija:D)

   Poista
 2. Hienot! Näyttää hyvältä mustan kanssa tuo "oranssinpinkinpunainen" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värit kyllä sopivatkin yllättävän hyvin yhteen! :)

   Poista