torstai 2. tammikuuta 2014

Vuosi 2013

Aika oli kortilla loppuvuodesta, joten päätin suosiolla tehdä vuoden 2013 koostepostauksen vuoden vaihtumisen jälkeen. Halusin ehdottomasti tehdä blogiin koosteen vuoden lemppareista lakkauksista sekä lakoista. Kummastakin viisi lempparia. Nämä ei ole missään järjestyksessä. Liian vaikeaa! 

Facebookin kynsikoristeluissa käytiin keskustelua vuoden 2013 kauneimmista ja ei niin kauniista lakoista. Keskustelua seuratessa tajusin, että en ole ostanut mitään syksy- tai talvikokoelmien lakkoja Opilta, China Glazelta tai Color Clubilta. Laitoinpa sitten tilausta menemään Mimaxille, ja pari ihanuutta sieltä saapui. Opin Pussy Galore ja Solitaire. Kicksistä ostin vielä suolaiseen suomihintaan Opin Alcatraz...Rocks:in.

1. OPI - Solitaire

2. OPI - Pussy Garole

3. OPI - Alcatraz...Rocks


4. Color Club - Over the moon

5. Color Club - Miss Bliss

Sellaiset oli mun vuoden lempilakat. Lempilakkauksia oli TODELLA vaikea valita. Kun kokosin kaikkia vuoden lakkauksia yhteen, huomasin kaikissa näkyvän oma tyylini ja käsialani. Olen elänyt siinä uskossa, että käytän todella suurta värienkirjoa kynsissä, mutta mitenkäs kävikään! Lempilakkauksissa ei ollut sinisiä, vihreitä tai mustia kynsiä. Värimaailma näyttää painoittuvan aikalailla punaiseen päin. Tänä vuonna voisin ottaa haasteeksi, lakata enemmän sinisellä ja vihreällä! 

Kynsistä en erikseen kerro tässä postauksessa, sillä tästä tulisi kauhea kilometripostaus, eikä tätä kukaan jaksaisi lukea loppuun asti, joten kynsistä voit mennä lueskelemaan enemmän linkkien takaa! Sieltä näkee myös, että mitä lakkoja lakkauksiin olen käyttänyt, jos joku lakka jää kaihertamaan mieltä.

1. Postaus täällä.

2. Postaus täällä.

3. Postaus täällä.

4. Postaus täällä.

5. Postaus täällä.


Tässä oli nyt koostetta blogin vuodesta. Harmikseni en saanut kynsistä kuvia, kuin kesältä lähtien, sillä koneeni meni rikki keväällä ja vanhat kynsien kuvat jäivät sinne. Kuvat ovat kyllä turvassa toisella miniläppärillä, mutta kyseinen kone on niin hidas, että lataisin näitä kuvia sillä vielä ensi vuonnakin tänne blogiin. 

Haluan hirmuisesti kiittää teitä lukijoita ja muita seuraajia kuluneesta vuodesta. Kommentit ovat piristäneet päivää aina kun niitä on saanut! Blogi on nyt reilut puolitoista vuotta ollut pystyssä, mutta kynsiä pääsääntöisesti olen alkanut postaamaan vasta alle vuosi sitten! Jotten aivan valokuvausta unohtaisi täällä blogissa, laitoin kuvan uudelta vuodelta näin loppuun. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti